Ryanair i-a dat afară pe angajații pe care i-a lăsat să doarmă pe jos

0

Acum câteva săptămâni, mai mulți angajați Ryanair au fost surprinși în timp ce dormeau pe jos în aeroport, înainte de un zbor, iar acum, au răms și fără loc de muncă.

Pe 14 octombrie, o fotografie cu angajați Ryanair într-o poziție nefirească a apărut pe internet. La vremea respectivă, un utilizator de Twitter spunea că respectivii angajați sunt nevoiți să doarmă pe jos, în aeroport, pentru că nu au avut alternativă.

În urmă cu trei zile, în data de 5 noiembrie, Ryanair i-a concediat pe angajați pentru că ar fi încălcat contractul ”pe motive de abatere gravă”, conform celor de la CNN. Conform companiei, comportamentul ”a afectat reputația companiei și a provocat o scădere remarcabilă a încrederii pasagerilor.

Sindicatul SNPVAC nu a dat curs solicitărilor CNN pentru a comenta imaginea sau concedierea angajaților Ryanair. Luna trecută, sindicatul afirma că personalul nu avea acces la hrană și a fost forțat să înnopteze pe podea.

În Malaga, Spania, au fost înregistrate furtuni puternice la mijlocul lui octombrie, iar o bună parte dintre zborurile care trebuiau să ajungă pe aeroportul orașului au fost anulate sau trimise către alte aeroporturi.

Zborurile au fost amânate către dimineață, iar Ryanair a lăsat echipajul unui zbor să doarmă pe jos, într-una din camerele companiei din aeroport, înainte de zborul acestora.

COO-ul companiei, Peter Bellew, se scuză și susține că ”din păcate, toate hotelurile erau complet ocupate în Malaga. Ceva mai târziu, echipajul a fost mutat în lounge-ul VIP. Cerem…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.