România U21 la Euro 2019 | Tricolorii s-au cazat la Forli. Cu cine stau în cameră Hagi, Man, Puşcaş şi Radu

0

După câteva zile de cantonament petrecute la Bagno di Romagna, naţionala U21 s-a mutat la Forli, acolo unde jucătorii şi staff-ul vor fi cazaţi pe durata Campionatului European U21.

FRF a anunţat şi repartizarea pe camere a celor 23 de jucători convocaţi pentru turneul final din Italia şi San Marino. În mare parte, fotbaliştii stau în cameră cu colegii de la echipă sau din acelaşi campionat, însă există şi excepţii.

Repartizarea pe camere la hotel:

  • Nedelcearu – Grigore, Ştefan – Rus, Petre – Man, Ivan – Cicâldău, Manea – Băluţă, Ghiţă – Hagi, Căbuz – Olaru, Radu – Puşcaş, Coman – Nedelcu, Paşcanu – Vlad, Dragomir – Ciobanu, Boboc.

Antrenament deschis publicului

Astăzi, de la ora 18.00, atunci când e programat primul antrenament al tricolorilor pe perioada turneului final, publicul şi reprezentanţii mass-media vor avea acces pe toată durata acestuia. Şedinţa de pregătire se va desfăşura la Stadio Tonino Pantieri din Meldola, acolo unde vor avea loc toate antrenamentele tricolorilor pe durata Campionatului European.

ProSport te ţine la curent cu tot ce se întâmplă la Campionatul European U21 din Italia şi San Marino.

Campionatul European de fotbal este organizat în perioada 16-30 iunie 2019. Televiziunea Română va difuza toate meciurile echipei naţionale U21 de la Campionatul European din 2020.

România U21 a fost repartizată în Grupa C, alături de Anglia, Franţa şi Croaţia

Campioana en-titre la U21 este Germania, care în 2017 a învins Spania şi a cucerit al doilea trofeu din istorie. Finala de la Cracovia a fost decisă de Weiser, care a marcat un gol superb.

Grupa C

Etapa 1

România – Croaţia (18 iunie /…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.