România U21 la EURO 2019 | „Este cel mai bun mijlocaş central al României”! Fotbalistul trăieşte un vis după ce s-a transferat: „Va merge la o echipă şi mai mare”

0

Fostul mijlocaş al Stelei şi al naţionalei, Iosif Rotariu, spunea anul trecut, la ProSport LIVE, că Tudor Băluţă ocupă primul loc în ierarhia celor mai valoroşi mijlocaşi centrali români. Cu un progres imens în joc, fotbalistul de la Viitorul devenea în scurt timp unul dintre mijlocaşii de bază ai trupei lui Gheorghe Hagi şi semna, anul trecut, un contract cu gruparea din Premier League, Brighton. În tot acest timp, sportivul crescut la Şcoala Gică Popescu era selecţionat şi la naţionala mare, dar îşi punea, mai ales, amprenta pe calificarea tricolorilor mici la Campionatul European de tineret din Italia şi San Marino.

„Da, o spun şi acum, e cel mai bun mijlocaş central al României”, a declarat Iosif Rotariu, la ProSport LIVE, marţi dimineaţa. Titular în partidele cu Croaţia (4-1) şi Anglia (4-2), Băluţă a dat consistenţă jocului naţionalei la Euro şi a intrat în actul secund al remizei cu Franţa 0-0.

„Joacă şi pe un post pe care eu am evoluat şi eu cred că foarte puţini au crezut în el. Hagi a crezut, i-am văzut calităţile de atunci, el a crescut foarte mult, are o marjă de crestere foarte mare, sunt convins că va deveni un lider al echipei naţionale şi se va impune in Anglia, are toate atuurile, toate caliăţile, de atunci a crescut enorm, enorm de mult”, a mai spus Iosif Rotariu.

„Cred că Brighton e o echipă  foarte puternică, e mare! E din cel mai puternic campionat din lume, e un pas bun, unul normal pe care l-a făcut, există posibilitatea de creştere. Se va impune în Premier League şi apoi să mearga la o echipă şi mai mare”, a conchis Iosif Rotariu, marţi dimineaţa, la ProSport LIVE.

  • Germania U21 şi România U21…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.