România U21 la Euro 2019 | „Dacă Real Madrid îl lasă pe Jovic, putea şi Ajax să-l lase pe Răzvan Marin!” Olandezii, puşi la zid

0

Ianis Zicu (35 de ani) cred că, la fel cum Real Madrid îl lasă pe Luka Jovic (21 de ani) să joace la Europeanul de tineret din Italia şi San Marino cu naţionala Serbiei, la fel de bine putea fi lăsat şi Răzvan Marin (23 de ani) de cei de la Ajax să-şi reprezinte ţara pe una dintre cele mai înalte scene din fotbalul european. „Lăncierii” nu i-au dat voie lui Marin să joace la naţionala U21, deşi Mirel Rădoi îl avea pe lista pentru convocări.

În momentul când a anunţat lista cu jucătorii convocaţi, Mirel Rădoi a precizat faptul că Răzvan Marin lipseşte pentru că şefii lui Ajax nu au fost de acord să-l lase pe jucător să joace pentru România U21 la Euro 2019. Olandezii au plătit 12,5 milioane de euro pentru transferul mijlocaşului român de la Standard Liege. Zicu a criticat, în direct, decizia batavilor.

”Dacă Real Madrid îl lasă pe Jovic să joace la campionatul european şi a plătit pentru el mult mai mult decât a dat Ajax pe Răzvan Marin, cred că puteau şi ei să-l lase pe jucătorul nostru la EURO. Mă rog, este decizia lor, sper ca Răzvan să fi sănătos şi să fie fericit la Ajax”, a spus Ianis Zicu, la DigiSport.

Răzvan Marin a fost vizibil afectat de faptul că nu va putea juca în echipa României la Euro 2019, dar a dezvăluit că s-a aşteptat la un astfel de scenariu. „M-am cam aşteptat la asta. Deja vorbisem cu antrenorul de acolo. Ştiam în mare că acesta va fi decizia. Asta e, mergem înainte, până la urmă la naţionala de tineret sunt jucători foarte buni , mai ales la mijlocul terenului, sunt Cicâldău, Nedelcu, Băluţă, avem destui jucători de valoare pe acel post.

Mai ales după ce am vorbit cu antrenorul de la Ajax m-am resemnat pentru că mi-a zis nişte lucruri destul de clare….

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.