România – Rusia, în Rugby Europe International Championship. Se Joacă La Botoșani, Sâmbătă, De La 14.00 | Alte Sporturi, Sport | Libertatea.ro

0

Naţionala României nu va putea conta pe căpitanul Mihai Macovei, pe Cătălin Fercu şi pe Vasile Bălan în meciul de sâmbătă cu Rusia, din Rugby Europe International Championship 2019, potrivit paginii de Facebook a FRR.

În schimb, fundaşul Ionel Melinte şi pilierul Alexandru Savin au revenit în lot, fiind recuperaţi după accidentările suferite în întâlnirea cu Germania.

O altă noutate din lotul echipei României este Dragoş Ser (CSM Bucureşti), care s-a alăturat naţionalei, jucătorul de linia a treia fiind cel mai tânăr component din actualul lot al ”stejarilor”, el împlinind 20 de ani pe 4 martie.

”Sper să fie un progres față de meciul cu Spania și să fie același joc timp de două reprize, nu doar de una, cum a fost la Madrid. Mergem la victorie, deși suntem constienți ca va fi un meci greu, Rusia va veni să câștige, se pregătește pentru Cupa Mondială, joacă de peste tot, sunt foarte fizici, vor da totul.

Vom avea un căpitan nou pentru acest meci, pe Adrian Ion, un jucător cu experiență care merita această postura pentru ca atitudinea pe care a arătat-o în antrenamente și în meciuri a fost întotdeauna pozitivă și un exemplu pentru colegi. Este un jucător cu experiență, este căpitan și la echipa lui de club și avem încredere că poate fi acel factor care să îi ridice pe băieți în momentele dificile”, a declarat Marius Tincu, antrenorul principal interimar al României.

România:
1. Constantin Pristaviță (CSM Știința Baia Mare), 2. Eugen Căpățână (Timișoara Saracens), 3. Alexandru Țăruș (Sale Sharks), 4. Johan Van Heerden(Perpignan), 5. Marius Antonescu (Colomiers), 6. Andre Gorin (Massy), 7. Adrian Ion (C) (CSM București), 8. Cristi Chirică (CSM Știința Baia Mare), 9. Florin Surugiu (CSA Steaua), 10. Florin Vlaicu (CSM București), 11. Ionuț Dumitru (CSA Steaua), 12. Tangimana Fonovai (CSM București), 13.Nicolas Onutu (CSM București), 14.Vlăduț Zaharia (Timișoara…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.