România, în semifinalele FedCup. Monica Niculescu și Irina Begu: „Totul a fost fantastic”

0

România s-a calificat în semifinalele competiţiei un succes fantastic şi va juca în penultimul act contra Franţei. Begu şi Niculescu, recent campioane la Hua Hin în proba de dublu, au reuşit o victorie splendidă, după două ore şi 53 de minute, în faţa celei mai bune perechi din lume.

Monica Niculescu și Irina Begu sunt în culmea fericirii. „Ne-am dorit atât de mult să câştigăm şi am reuşit. Am jucat împotriva perechii numărul 1 în lume şi am câştigat. M-am simţit foarte bine săptămâna asta, totul a fost fantastic. Sunt fericită că pot reprezenta România”, a spus Monica Niculescu, pregătită să meargă alături de echipă până la final: „Am făcut poză cu trofeul, aşa că ne apropiem uşor-uşor de el”, a declarat Monica.

„Cred că a contat foarte mult şi turneul câştigat alături de Irina în Thailanda. M-am simţit foarte bine în faţă, la fileu. M-am antrenat foarte bine zilele astea. Simţeam că joc bine, dar era primul meci pe centralul ăsta şi nu ştiam cum va ieşi. Mă bucur că am avut energie până la ultimul punct. A fost senzaţional… să baţi numărul 1 la ei acasă”, a mai spus Monica.

Irina Begu și-a declarat admirația pentru fanii români care au impresionat lumea: „A fost foarte greu pentru că am avut emoţii. Şi cred că asta s-a văzut în teren. Ne doream enorm să câştigăm acest meci. Am luptat pentru fiecare punct, iar alături i-am avut pe cei din echipă şi galeria pe care nu am cuvinte să o descriu. Sunt impresionată de ce au putut să facă în aceste două zile. Dorinţa şi faptul că oarecum nu aveam nimic de pierdut în faţa lor a contat şi am câştigat azi”.

În fine, chiar dacă nu a jucat, Ana Bogdan a fost lângă fete, trup și suflet alături de echipă: „Am trăit la intensitate maximă fiecare moment. Pe parcursul zilei am simţit că am murit şi am înviat. Le felicit din toată inima şi…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.