România a cucerit șapte medalii de aur și una de argint la CM de Fotbal Tenis de la Le Havre | Fotbal, Fotbal intern, Fotbal Intern, Sport

0

ACTUALIZARE. Delegația României a câștigat șapte medalii de aur și una de argint la Campionatul Mondial de Fotbal Tenis din Le Havre (Franța).

Tricolorii au cucerit medalii de aur în probele de simplu, dublu și triplu la feminin și în probele de dublu și triplu la mixt. De asemenea, au câștigat medalia de argint în proba de triplu masculin.

La simplu feminin, Anemaria Gherghel și Florina Chiar au câștigat în finală contra reprezentativei Slovaciei.

La dublu feminin, echipa alcătuită din Gherghel, Chiar, Monica Șagău și Ana Maria Rizescu au învins în finală echipa Ungariei.

 

Iar la triplu feminin, formația alcătuită din Gherghel, Chiar, Șagău, Rizescu, Paula Paraschiv și Maria Lică a câștigat în finală echipei Ungariei.

La dublu mixt, echipa alcătuită din Gherghel, Chiar, Lucian Purice și Florin Purice a învins selecționata Moldovei.

La triplu mixt, formația tricoloră alcătuită din Gherghel, Chiar, Rizescu, Lucian Purice, Adrian Cîrstea și Marius Stoenică a câștigat finala cu reprezentativa Franței.

La simplu masculin, Florin Purice și Răzvan Vornicu, au învins în finală selecționata Franței.

La dublu masculin, echipa alcătuită din Lucian Purice, Florin Purice, Răzvan Vornicu și Norbert Varo a câștigat împotriva reprezentativei Franței.

La triplu masculin,  formația alcătuită din Lucian Purice, Răzvan Vornicu, Adrian Cîrstea, Tiberiu Dascălu, Marius Stoenică și Nicușor Ilinca a fost învinsă în finală de reprezentativa Franței

Ana Maria Gherghel a fost declarată cea mai bună jucătoare din lume, în timp ce Lucian Purice a fost votat cel mai bun jucător al Campionatului Mondial.

Zece selecționate au concurat la feminin în cadrul acestei ediții de CM din Franța, în timp ce la masculin au fost prezente 12 reprezentative.

Sunt bucuros că ne-am depășit obiectivul și am cucerit 7 medalii de aur și una de…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.