Roma şi rănile. Simona Halep părăseşte Foro Italico fără victorie, după ce a avut probleme la coapsă în decisiv. Vondrousova o învinge pentru a doua oară în 2019

0

 

► GAME, SET, MECI Marketa Vondrousova, 2-6, 7-5, 6-3. Simona nu mai are resurse fizice şi nici luciditate pentru a pune probleme reale în final de meci. Pentru a doua oară în trei sezoane, românca are ghinion la Roma, întâmpinând probleme de ordin fizic. În 2017, în finala cu Svitolina, Simona s-a accidentat la gleznă, acum a acuzat probleme musculare.

► BREAK Vondrousova. Marketa este pe tot terenul în punctul de 30-30 al game-ului opt. Simona forţează apoi cu dreapta lung de linie – iar mingea ajunge în fileu. Acelaşi tip de greşeală, dar de pe rever, în punctul imediat următor. Sportiva cehă va servi pentru victorie la 5-3.

► Simona scapă o bună oportunitate la 15-30 pe serviciul cehoaicei, însă este taxată pentru jocul de pe centru, nici prea lung, nici suficient de plat. Totuşi, oportunitatea de break se iveşte la o oră şi 58 de minute de la start, iar românca face pentru prima dată după MTO o cursă infernală în spatele liniei de fund a terenului. Loveşte un unghi bun cu reverul, dar este trimisă în partea cealaltă a terenului de sportiva de 19 ani şi nu poate ajunge. Halep trage de ea, uită parcă de limitări şi, cu o diagonală de dreapta razantă forţează prelungirile. jocul se aspreşte, execuţiile sunt la limită, iar Simona contestă un serviciu la teu la a patra egalitate. Românca se convinge însă singură că este minge bună, acceptă şi se montează pentru un super-punct purtat cu trei lovituri de backhand şi o execuţie cu dreapta, prinsă în mijloc ca umplutura între foile de plăcintă.

Halep aleargă mai departe, însă este din nou depăşită cu scurta. Greşeşte cu reverul în lung de linie, trimiţând în fileu, iar game-ul ajunge în contul Vondrousovei.

► Românii din tribună îi strigă numele. Simona caută finalizarea mai…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.