Rolurile din filme care au schimbat complet viețile actorilor

0

De regulă, actorii ar trebui să fie capabili să se detașeze de personajele pe care le interpretează în filme și în seriale – uneori însă, personajele rămân cu ei, într-o formă sau alta.

Actorii sunt precum niște cameleoni: la muncă se transformă în tot soiul de personaje, iar când se întorc acasă se dezbracă de acea personalitate. Sunt totuși cazuri în care actorii sunt schimbați complet după un anumit rol – schimbările sunt uneori bune, alteori rele, cert este că sunt permanente.

Cei de la Cracked au realizat un top cu rolurile din filme care au schimbat drastic viața oamenilor care le-au interpretat.

Bob Hoskins s-a ales cu halucinații după rolul din „Who Framed Roger Rabbit”

Pe parcursul vieții, Hoskins a inventat tot soiul de prieteni imaginari pentru a se descurca mai ușor cu singurătatea. De asemenea, nu ezita să se joace cu copiii săi și prietenii lor imaginari. După rolul său din „Who Framed Roger Rabbit”, tendința lui de a inventa personaje imaginare a scăpat de sub control complet. „Stăteam jos, vorbeam normal și deodată o nevăstuică se holba din perete la mine”, a povestit el.

James Cromwell a devenit vegan și activist al drepturilor animalelor după ce a jucat în „Babe”

În ultima scenă din film, un porc a scăpat și a început să se tăvălească în iarbă. Mai mulți oameni din producție au încercat să îl prindă – iar Cromwell s-a hotărât chiar atunci că nu vrea să ia parte la așa ceva. De atunci, actorul a condus proteste pentru drepturile animalelor și chiar a ajuns la închisoare pentru unele din ele.

Anthony Hopkins s-a despărțit de Martha Stewart după rolul lui din „The Silence of the Lambs”

Hopkins a fost atât de convingător în rolul său legendar de Hannibal Lecter, încât relația lui cu Martha Stewart s-a încheiat. La un moment dat, Stewart a glumit despre întreaga situație la talk show-ul lui…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.