Roland Garros 2019: Simona şi Simonne. ProSport a urmărit-o pe Halep la primul antrenament pe cea mai nouă arenă de la French Open. 1 la 5, „ai un avantaj, unul mare” şi „am meritat punctul ăsta”

0

Corespondenţă din Franţa

Vineri la prânz, la conferinţa de presă cu care organizatorii de la Openul Francez au inaugurat, practic, sala principală de conferinţe, Simona Halep a anunţat că abia aşteaptă să vadă cel mai nou teren al complexului de la Auteuil. Arena dintre sere poartă numele unei jucătoare cu 10 trofee câştigate în cele trei probe, la Roland Garros: Simonne Mathieu.

Trei ore mai târziu, Simona făcea, oficial, cunoştinţă cu Simonne. La ca şi ultima dată când luase drumul spre Orangerie, într-o rochie roşie, pentru a participa, joi seară, la tragerea la sorţi a tablourilor, Simona a ales roşul pentru rendez-vous-ul de la ora 15:00. Îmbrăcată cu şort negru şi tricou roşu, Simona Halep s-a strecurat spre teren, acolo unde o aştepta Donna Vekic, aflată pe locul 23 în clasamentul mondial, la 22 de ani.

Daniel Dobre a ales pentru Simona o parteneră de antrenament cu stil de joc asemănător cu cel al Ajliei Tomljanovic, australianca pe care constănţeanca o va înfrunta în primul tur: sportivă înaltă, cu finalizări accelerate, forţă dată de un fizic longilin (Ajla este cu doar un centimetru mai înaltă decât Vekic). În rezumatul făcut de Daniel Dobre, pe aleile complexului, colegilor din stafful Simonei, Tomljanovic este o jucătoare în creştere, cu o deplasare îmbunătăţită. Meciul de referinţă: ultimul, cu Pliskova, de la Roma. Dobre a observat şi că Tomljanovic este capabilă să te ucidă cu execuţiile sale vreo 12 puncte la rând.

1 la 5: raport inegal „pe bancă”

Donna Vekic a avut o întreagă armată de oameni alături de ea, la antrenamentul cu Simona Halep, de pe arena Simonne Mathieu, una cu o capacitate de 5.000 de locuri.

Părinţii săi, Igor şi Brankica Vekic, i-au făcut marcaj strâns Donnei, luând loc pe bancă în timp…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.