Revista Motor Clasic Magazin intră în portofoliul Auto Expert Media

0

Începând cu data de 1 noiembrie 2018, Motor Clasic Magazin, singura publicație din România dedicată pasiunii pentru autovehicule clasice, istorice și youngtimer face parte din portofoliul Auto Expert Media.

Motor Clasic Magazin a apărut pe piața de print din România în anul 2015 ca un răspuns firesc la dezvoltarea comunității pasionaților de vehicule, istorice, clasice și youngtimer din România. Acest segment de pasionați cunoaște astăzi o creștere exponențială de la un an la altul, atât prin numărul de posesori, cât și prin cel al restauratorilor, recondiționatorilor de vehicule, piese și componente, al comercianților de piese, accesorii și consumabile, al colecționarilor și nu în ultinul rând al organizatorilor de evenimente retro.

Firesc, a fost dezvoltata și componenta online – www.motorclasic.ro.

Încă de la apariția sa, Motor Clasic Magazin a reprezentat un etalon la nivelul publicațiilor pentru segmentul preponderent masculin din România, prin calitate și modalitatea de abordare a temelor și subiectelor.
Recunoscută și la nivel internațional pentru calitate (specialiștii apreciind revista ca fiind cea mai evoluată din această zona a Europei), Motor Clasic Magazin a devenit partener Ruoteclassiche încă din 2016.

Aceasta este cea mai completă publicație de gen din întreaga lume, membra a Grupului Editoriale Domus din Italia. Dupa AutoExpert-Quattoruote, FloteAuto-Tutto Trasporti, MotorXpert-DueRuote si AutoExpert Junior – Quattoruote Junior, avem acum al cincilea binom in care combinam experienta noastra locala cu avantajele unei retele globale.

În aceste conditii, oferim cititorilor și partenerilor o perspectiva de 360 de grade asupra fenomenului auto autohton și international, atat in print cat si in online!

Motor Clasic Magazin și www.motorclasic.ro au fost integrate în platformele noastre de comunicare. Alături de Motor Clasic, vom edita in 2019 si catalogul Motor Sport…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.