Renault şi-a prezentat cuplul de piloţi pentru noul sezon din Formula 1. Hülkenberg şi Ricciardo sunt gata să le pună probleme granzilor: „Trebuie să facem un salt mare”

0

Renault F1 Team a prezentat astăzi culorile echipei pentru noul sezon F1 şi cuplul de piloţi principali: Nico Hülkenberg şi Daniel Ricciardo. Renault R.S.19 va fi alimentat de motorul Renault E-Tech 19. Revitalizat de Renault, centrul de la Enstone a fost deschis pentru evenimentul de presă.

Renault F1 Team a detaliat astăzi planurile sale în susţinerea evoluţiei în Campionatul Mondial de Formula 1. Renault a revenit în competiţie cu echipă de uzină în 2016 şi a evoluat foarte mult în fiecare sezon, terminând anul trecut pe poziţia a patra în clasamentul constructorilor. De asemenea, Renault F1 Team a prezentat presei şi partenerilor cuplul său de piloţi de la linia de start: Nico Hülkenberg şi Daniel Ricciardo.

Jérôme Stoll, preşedintele Renault Sport Racing, a reconfirmat angajamentul pe termen lung al echipei faţă de competiţie: „La Renault, suntem pasionaţi de motorsport. Istoria noastră în Formula 1 a fost aproape neîntreruptă de mai bine de 40 de ani. F1 înseamnă spectacol şi divertisment, dar mai presus de toate, înseamnă cel mai înalt nivel de performanţă în motorsport. Această pasiune pentru F1 este şi o metaforă pentru dorinţa de a câştiga, pentru determinare, rezistenţă şi progres prin inovaţiile neîncetate inspirate de acest sport. Însă această pasiune trebuie temperată de o doză bună de realism. Implicarea în F1 are logică pentru Renault, pentru că este un laborator de tehnologie pentru viitoarele noastre maşini de serie, aşa cum este subliniat de noul nume al motorului, Renault E-Tech 19. Era actuală în F1 este cu adevărat interesantă.”

De la întoarcerea în Formula 1, acum 3 ani de zile, Renault a investit foarte mult în centrele tehnologice din Enstone, Marea Britanie, şi Viry-Chatillon, Franţa. La Enstone, echipa şi-a mărit simţitor capacitatea de producţie…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.