Renault a dezvăluit versiunea de serie a SUV-ului electric de oraș K-ZE: modelul se lansează în China, dar ar putea ajunge și în Europa

0

Renault a dezvăluit primele imagini cu versiunea de serie a SUV-ului de oraș K-ZE, care va fi comercializată în China de la sfârșitul acestui an. Francezii analizează deja posibilitatea de a lansa modelul și în Europa.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Cu ocazia Salonului Auto de la Paris din toamna anului trecut, Renault a dezvăluit conceptul K-ZE pentru un SUV electric de oraș.

La șase luni distanță, constructorul francez a prezentat acum la Salonul Auto de la Shanghai versiunea de serie a conceptului, care păstrează numele Renault K-ZE.

Chiar dacă Renault a publicat o galerie foto detaliată, constructorul a fost mult mai zgârcit în privința specificațiilor tehnice.

Astfel, știm că modelul are un ampatament de 2.423 mm și un portbagaj de 300 de litri, valori despre care Renault afirmă că sunt cle mai mari în segmentul SUV-urilor de oraș. De asemenea, este menționată garda la sol de 150 mm.

La interior este disponibil un ecran LCD cu funcții touch cu diagonală de 8 inch  are permite vizualizarea rapidă a informațiilor despre autonomia electrică și gradul de încărcare al bateriilor. De asemenea, printre opțiunile disponibile figurează navigație online, conectivitate 4G și sistem de recunoaștere a vocii, dar și un sistem de control pentru calitatea aerului.

Renault nu a oferit niciun fel de detalii despre puterea sistemului electric și nici despre autonomie. Totuși, știm că francezii au menționat anterior pentru concept o autonomie de 250 de kilometri conform standardului NEDC. Valoarea este una modestă, însă cel mai probabil bateria mică va permite francezilor să anunțe un preț cât mai accesibil.

Singurele mențiuni făcute acum de producător sunt cele legate de timpul de încărcare a bateriei de…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.