Regretul pe care l-a avut Prințul Charles la nașterea Prințului Harry

0

În biografia scrisă de Andrew Morton, „Diana: Her True Story”, Prințesa Diana a dezvăluit că a simțit multă presiune din partea mediei în preajma primei sale sarcini, cu Prințul William. De fapt, ar fi fost atât de greu de suportat încât nașterea a fost indusă, fiind nevoită să aleagă o zi care nu se intersectează cu programul de polo al Prințului Charles.

„Când l-am avut pe William, am fost nevoiți să găsim o dată în calendar care nu ar fi coincis cu programul de polo al lui Charles. William a trebuit să fie indus pentru că nu am putut suporta presiunea mediei prea mult, devenise de nesuportat. Era ca și când toată lumea ar fi monitorizat fiecare zi pentru mine”, a povestit Diana.

Prințesa Diana a continuat prin a spune: „Oricum, după ce băiatul s-a născut, a fost un entuziasm imens. Încântați cu toții, eram mai sus decât un zmeu. Am găsit o dată în care Charles să-și dea calul de polo pentru mine, pentru a naște. A fost foarte frumos, m-am simțit recunoscătoare pentru acest lucru.

Nașterea Prințului Harry a venit, de asemenea, cu propriile probleme. Diana a spus în biografie că Prințul Charles și-ar fi dorit, de fapt, o fiică. „Știam că Harry va fi băiat pentru că am văzut în ecografie. Charles și-a dorit dintotdeauna o fiică. Voia doi copii, și voia o fată. Știam că Harry va fi băiat și nu i-am spus.”

Deși relația lor s-a îmbunătățit după nașterea lui Harry, Diana a spus că ea și Charles au fost mai aproape ca niciodată în primele șase săptămâni de la naștere. „Apoi, dintr-o dată, după ce Harry s-a născut, a urmat căsătoria noastră. Întreaga relația s-a dus pe apa sâmbetei”, a adăugat Diana, referindu-se la aventura pe care soțul ei a avut-o cu Ducesa de Cornwall.

În contrast cu experiența foarte publică a Prințesei Diana,…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.