Rednic ştie planul lui Rotariu. Decizia luată de mijlocaş, după ce s-a vorbit despre revenirea în Liga 1: „Ştiu că asta vrea soţia lui”

0

Dinamoviştii sunt siguri că Dorin Rotariu, fostul lor jucător, nu va reveni în Liga 1 Betano. Mijlocaşul de 23 de ani este sub cu belgienii de la Club Brugge, dar e împrumutat în Olanda, la Alkmaar.

„Roti”, nemulţumit de statutul de rezervă, ar dori să evolueze constant şi a fost la un pas de a activa în Portugalia, la Feirense, dar a avut tratative şi cu nemţii de la Arminia Bielefeld, formaţie din liga a doua germană. Cum, rând pe rând, mutările au picat, s-a luat în calcul o revenire în Liga 1 Betano, cei de la Craiova fiind în pole-position. Totuşi, fotbalistul care a evoluat de-a lungul carierei la Poli Timişoara, Dinamo, Club Brugge Brugge şi Mouscron, a negat.

Varianta ca Rotariu să joace până la vară în Liga 1 nu e veridică nici pentru dinamoviştii Rednic şi Dănciulescu, doi dintre oamenii care-l cunosc foarte bine pe tânărul jucător născut în Timişoara. „Nu cred că Dorin Rotariu se va întoarce în Liga 1. Eu ştiu că şi soţia lui îşi doreşte ca ei să rămână afară”, a spus Rednic în cadrul unei conferinţe de presă. Ionel Dănciulescu, team managerul roş-albilor, a completat şi el: „Aşa ştiu şi eu, că Roti va rămâne în străinătate”.

Despre o eventuală mutare a sa la echipa din Craiova, mijlocaşul a declarat. „Eu deocamdată nu am vorbit cu nimeni de la Craiova. Nu am fost abordat şi nu aş prea vrea să vorbesc. Nu sunt discuţii cu cei de la Craiova şi nu vreau să îmi dau cu părerea. Dacă discutam, dacă erau negocieri, altfel stătea treaba. Eu mă gândesc la viitorul meu şi unde pot să joc. Situaţia e puţin dificilă, pentru că transferul în Germania a picat în ultimul moment. Aştept, mai mult nu prea am ce să fac”, a spus internaţionalul român la Telekom Sport.

De altfel, Dănciulescu a fost cel care în 2014 a reuşit să-l împace pe Rotariu cu fanii din…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.