Rednic continuă să creadă! „Nesperat, dar meritat punctul! Ştiam că va fi greu” + când va debuta Tade la Dinamo

0

Mircea Rednic îşi păstrează încrederea, chiar dacă Dinamo a remizat, 1-1 în Ştefan cel Mare, contra lui Gaz Metan Mediaş. „Câinii” au egalat la ultima fază, cu un om în minus pe teren, iar „Puriul” a recunoscut la final că e un punct nesperat, dar cumva meritat pentru elevii săi. Rednic a identificat problemele care există în jocul lui Dinamo şi a vorbit despre evoluţia noilor veniţi.

„Nesperat, dar poate meritat acest punct. O ducem bine până la 20 de metri, problema e acolo. Centrările nu sunt cum ar trebui să fie, dar e un punct luat. Sigur, am ajuns să ne mulţumim cu un punct. Eu nu sunt mulţumit, nici de joc. Suntem la Dinamo… Mai mult tupeu, mai mult curaj! Ei n-au avut… În afara de fazele fixe, nu pot să zic că au avut ocazii. E un punct, zic eu, meritat.

În apărare nu merg lucrurile de mult timp. Tot i-am schimbat. E bine că nu luăm multe goluri, dar… Popescu şi Katsikas au jucat împreună ultimele meciuri. N-am vrut să schimb pentru că a mers bine în ultimele meciuri. N-am ce să reproşez din punct de vedere al atitudinii. Ei vor să facă, dar pentru moment atât putem. Dacă nu-ţi creezi ocazii… S-a simţit lipsa lui Nistor, e un jucător care face diferenţa. Nu-i refăcut sută la sută. E un jucător util, de care echipa are nevoie. E o prezenţă în echipă, poate scoate o fază fixă, o pasă, să tragă la poartă.

CFR, Viitorul, Craiova, Astra… Toate meciuri sunt grele pentru noi. O să fie greu, ştiam că o să fie greu. Încerc, din mers, să remediez unele lucruri. Ţinând cont de situaţia noastră.

Rachid (n.r. – Ait Atmane) a făcut un joc bun, venit de două săptămâni. Are calitate, dar cu cât o să treacă timpul o să fie mult mai ok. Tade s-ar putea să intre săptămâna viitoare”, a spus Mircea Rednic, la finalul meciului, la DigiSport.

După acest rezultat, Dinamo a urcat…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.