Record de participare la prima ediție a Bucharest OnTrack Fest

0

Record de participare la prima ediție a Bucharest OnTrack Fest. Bucharest OnTrack Fest 2019 se preconizează a fi un mare succes după ce numărul concurenților înscriși a ajuns la 162!

Sâmbăta începând cu ora 10.00 la Academia Titi Aur din Crevedia, Bucharest OnTrack Fest 2019 îi așteapă pe toți pasionații de mașini și motociclete într-un weekend plin de distracție, adrenalină si surprize! BOTF este o sărbătoare despre oameni frumoși și mașinăriile lor minunate!

La inchiderea înscrierilor numărul de participanți a ajuns la 162, un record și practice, cel mai mare festival automobilistic din țară și chiar din toată peninsula balcanică. Un eveniment  care îmbină recreerea și sportul

Este un mare succes faptul că încă de la ediția inaugurală, „Bucharest OnTrack Fest” reușeste să aibă cel mai mare număr de participanți dintre toate evenimentele similare organizate în regiune. Participanți din toată țara, și chiar din străinătate sunt prezenți între 13-14 iulie la Academia Titi Aur, Responsabilitatea echipei mele este una uriasă. Am avut curaj să aplicăm o rețetă inovatoare și se pare ca a dat roade, acum nu rămâne decât să oferim participanților și spectatorilor un weekend de neuitat!” a declarat Georgios Ladopoulos, organizatorul evenimentului.

Festivalul include compețitii auto și moto, expoziție, târg de vânzare a mașinilor si obiectelor de colecție precum și a pieselor rare. De asemenea, pentru copii este amenajat un spațiu unde micii ingineri își pot exersa abilitățile construind jocuri inteligente.

Competiția la „Bucharest OnTrack Fest” nu  este un concurs contratimp ci se bazează pe precizie. Așa că, participanții nu trebuie să-și solicite autovehicule le mergând „blană” ci pur și simplu să efectueze turele de pistă în același timp pe care îl stabilesc la primul tur. În acest fel nu sunt avantajate mașinile puternice sau…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.