Reacția lui Bogdan, după ce Hannelore s-a dezbrăcat în fața lui Andi

0

„Nu mai pot să văd. Deci, nu mai pot. N-am crezut vreodată că așa ceva este posibil (…) „Nu vreau să-mi fac o imagine! Eu vreau nişte răspunsuri…”, a spus acum concurentul de la „Insula iubirii”, printre altele, fiind vizibil iritat.

Comportamentul extrem al lui Hannelore l-a bulversat chiar și pe Andi în ediția emisiunii „Insula Iubirii”, din acest weekend, de la Antena 1. Gestul său a șocat ispita masculină din show, dar și pe toți ceilalți din jurul lor, după ce tânăra viitoare mireasă face o serie de gesturi șocante.

Hannelore reușește să îi bulverseze pe toți cei din jurul său cu un comportament greu de explicat atunci când vine vorba de ispita alături de care și-a petrecut timpul pe ‘Insula Iubirii’. După ce îi solicită prezența, o caută în mod activ și se supără când nu primește atenția lui Andi, Hannelore se plânge apoi că acesta ar forța-o să facă anumite lucruri.

‘Mie nu îmi place așa, mă forțează la niște lucruri. Eu nu vreau să frâng inima nimănui. Andi își dorește mai mult, dar eu nu pot să îi ofer și nu din cauza lui Bogdan. Și nu pentru că nu îl plac, dar nu e momentul. Nu vreau să merg cu el la date la final, nu vreau să îi dau speranțe’, s-a plâns aceasta producătorilor, după ce cu o seară înainte și-a dat bluza jos și a rămas dezbrăcată în fața ispitei. A fost seara în care Andi i-a dat spaţiu, iar Hannelore a făcut gestul şocant chiar şi pentru ispită! Şi-a dat bluza jos şi a rămas la bustul gol!

Apoi, așteptându-se să fie compătimită, Hannelore s-a blochat, aseară, atunci când a fost întrebată dacă vrea ca Andi să fie scos de pe ‘Insula Iubirii’.

Zilele trecute, au apărut primele imagini de la nunta lui Hannelore și a lui Bogdan de la „Insula Iubirii’. Deși probabil ar fi trebuit să rămână un secret până la terminarea emisiunii, cei doi rămân totuși…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.