Reacția incredibilă a ministrului Sportului din Guvernul Dăncilă în fața abuzurilor împotriva fetelor de la judo

0

Ori de câte ori un copil, victimă a agresiunii adulților, are curajul să se ridice și să vorbească, îl suspectăm că vânează popularitate.

Că vrea audiență.

Iar dacă adulții vizați de mărturii sunt cunoscuți și au un prestigiu în societate, nici măcar nu mai sunt întrebați dacă ce spun minorii e adevărat!

După o expresie senină a lui Cozmin Gușă, patronul Realitatea TV, „Este un principiu în mass media, pe care l-am explicat de mai multe ori: lupi între noi, haită cu cei de afară”.

Haită cu cei slabi, vulnerabili și abuzați.

Ce spune despre noi, ca societate, acest lucru?

Cinci victime, dintre care două pe camera video, povestesc abuzurile

După o muncă de luni de zile, reporterul GSP Justin Gafiuc a reușit să convingă cinci fete să povestească prin ce au trecut la Cluj, în cantonamentul lotului național de judo.

Ele povestesc agresiunile la care au fost supuse între 12 și 16 ani.

Două dintre victime, Cătălina Rob Ditan și Roxana Pavel, au acceptat ca mărturia să le fie înregistrată video „pentru ca oamenii să afle faptele și alte fete să aibă curajul să vorbească”.

„Eram bătute pe spate cu corzi de cauciuc”

Cele cinci judoka povestesc cum au fost snopite în bătaie, bruscate până s-au lovit cu capul de dulapuri de metal, disciplinate pe spate „cu corzi de cauciuc de 10 centimetri” și avertizate să nu plângă pe timpul bătăii „că ne va fi și mai rău”.

Ele au asistat la momente în care una dintre ele a făcut pe ea de frică, umilință și durere.

„Armata Îngerilor”: abuzatorii sunt victimele!

În tot acest timp, de două săptămâni, MTS, COSR și Federația de Judo nu au întreprins nimic ca să discute cu fetele, nu au avut nici o reacție publică.

În numele FR Judo, președintele Cozmin Gușă folosește Realitatea TV, postul de televiziune al „Armatei Îngerilor”, așa cum le place șefilor de acolo să…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.