Răzvan Burleanu riscă să aibă soarta lui George Cosac

0

Alegerile de la FRT și FRF, de la finalul anului trecut, respectiv din primăvara acestui an, sunt contestate în instanță folosindu-se argumente identice, opozanții celor două foruri sportive aflându-se în contact permanent, după ce au aflat că îi mână în luptă spețe asemănătoare.

Curtea de Apel București a respins marți, printr-o decizie definitivă, cererea de înscriere a actualei conduceri a Federației Române de Tenis, aleasă în noiembrie 2017. Așadar, sentința nu mai poate fi atacată, în condițiile în care George Cosac și oamenii lui câștigaseră la Tribunalul București, adică la prima instanță. 

George Cosac n-a avut ce face și recunoaște înfrângerea, dar așteaptă motivarea. În această perioadă, nu are drept de semnătură, dar nu părăsește biroul, însă se pregătește pentru noi alegeri. Pentru ca votul să fie reluat respectându-se regulamentele este nevoie ca Adunarea Generală de Alegeri din 17 noiembrie 2017, în care a fost aleasă actuala conducere, să fie invalidată. Acesta este un proces separat.

C-așa-i în tenis

Opoziția din fotbal urmează același traseu precum cel din tenis. Iar sentințele sunt trase la indigo, cel puțin până acum. La fel, în primă fază, FRF a câștigat la tribunal. La termenul de ieri, Tribunalul București a admis modificările solicitate de FRF privind componența conducerii instituției, precum și cea a Comitetului Executiv. Dar, bucuria este temporară. Contestatarii nu renunță și vor face apel. Au la dispoziție cinci zile. La tenis, capul răzmeriței s-a numit Marius Vecerdea, președintele clubului sibian Pamira, iar la fotbal lupta o duce Iacov Napoleon Tudor Spartacus (foto), președintele clubului feminin AS FC Progresul București.

Iacov așteaptă motivarea Curții de Apel în dosarul de la tenis, pentru a o putea folosi ca argument la procesul intentat FRF. Iacov susține că…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.