Razer Sila – Poate că n-ai nevoie de-un router de gaming

0

Gamingul a crescut vânzările laptopurilor, iar în plan secund a creat categorii noi de produse, cum ar fi routerele de gaming. Razer este cel mai recent jucător care a intrat în arena routerelor de gaming cu Razer Sila. Totuși, de ce ai avea nevoie de un router de gaming?

Producătorii au început să scotă routere de gaming care te costă sute de dolari. Razer, unul dintre cel mai cunoscut producător de accesorii de gaming, a lansat primul său router.

Nu au învățat peste noapte să facă și routere, iar pentru Razer Sila au lucrat în parteneriat cu Ignition Design Labs, startup-ul care a lansat routerul Portal, în urma unei campanii de succes pe Kickstarter. Cele două produse sunt similare, mai ales la nivel de design. Ambele routere sunt minimaliste, iar antenele nu sunt la vedere, ci ascunse în carcasă.

Razer Sila este o cutie simplă cu un negru mat, cu logo-ul Razer în mijloc, iar în spate are un port Gigabit Ethernet WAN, trei porturi Gigabit Ethernet LAN, un port USB 3.0 și un port USB 2.0.

Mie mi-a plăcut foarte mult look-ul routerului și am apreciat că poți alege ca logo-ul să nu fie iluminat. La interior avem nouă antene pentru răspândirea semnalului. Ca standard Wi-Fi vorbim de 802.11 a/b/g/n/ac și de suportul pentru două benzi, una de 2,4 GHz și una de 5 GHz.

De ce există routere de gaming ca Razer Sila

Razer Sila, un router arătos, dar magnet pentru amprente

Indiferent cât de mult au evoluat conexiunile wireless datorită noilor standard introduse în ultimii ani, există în continuare probabilitatea să întâmpini probleme de conectivitate într-o casă mai mare sau cu pereți groși. Așadar, asta poate fi o problemă atunci când trebuie să nu ai lag când joci Fortnite, Call of Duty sau PUBG.

Routerele de gaming promit să-ți ofere o experiență de gaming desăvâșită, indiferent de cine mai este conectat la rețea și cum o utilizează.

Prin tehnologia Razer…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.