Ratarea calificării în play-off schimbă strategia la Dinamo. Anunţul lui Rednic şi ce spune „Puriul” despre FCSB – Craiova: „La ei e mai multă linişte!”

0

Dinamo a ratat calificarea în play-off-ul Ligii 1 Betano, iar strategia tehnicianului din Ştefan cel Mare, Mircea Rednic, s-a schimbat. „Puriul” a precizat, la finalul remizei albe obţinute pe terenul celor de la Dunărea Călăraşi, în penultima etapă din sezonul regulat, că va da şanse tuturor băieţilor săi.

S-a văzut o creştere a jucătorilor veniţi mai târziu. Am dat şansă la mai mulţi fotbalişti să joace în meciul acesta şi aşa am să fac până la finalul campionatului şi în play-out. Îngrijorat şi nu pentru că în momentul când ai ocazii, odată şi odată ele vor fi concretizate. Important este că am ajuns în faţa porţii. Mai este mult de muncă, trebuie să mai lucrăm la omogenitate, la automatisme.

Trebuie să avem răbdare, pentru că timp şi jocuri le vom avea în play-out„, a spus Mircea Rednic, la finalul partidei, Dunărea Călăraşi – Dinamo, scor 0-0, la microfonul Digi Sport, care a vorbit şi despre schimbarea din poarta „câinilor”. 

Rednic a decis să-l lase pe banca de rezerve pe goalkeeper-ul irlandez Sean McDermott (25 de ani) şi să-l titularizeze pe Vlad Muţiu (24 de ani) de la echipa a doua. 

Sean a avut două situaţii meciul trecut în care putea să ajute şi nu a făcut-o. Dar, eu nu judec un jucător doar după ceea ce văd că face la meci, ci şi după cum se antrenează. Dacă nu dai siguranţă colegilor, e bine să schimbi.

I-am dat o şansă lui Muţiu şi mi-a arătat că mă pot baza pe el. O să mai joace, la fel ca şi ceilalţi. Vor avea toţi ocazia să joace„, a mai spus tehnicianul alb-roşilor. 

Întrebat de confruntarea de duminică seară, de la ora 20:00, de pe Arena Naţională, dintre FCSB şi Universitatea Craiova, tehnicianul lui Dinamo a spus:

E greu (n.red. – să anunţe o favorită). La Craiova este mai multă linişte, lucrurile sunt mai clare acolo. Nu sunt…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.