Răsturnare de situaţie în cazul revenirii lui Florin Prunea la Dinamo! Fostul internaţional dă explicaţii: „N-a fost să fie”

0

UPDATE | Florin Prunea recunoaşte că s-a întâlnit cu Mircea Rednic, au discutat despre fotbal, dar neagă faptul că va semna cu „roş-albii” pentru a prelua acum o funcţie în structura administrativă a lui Dinamo. Fostul internaţional a comentat marţi seara, la Telekom Sport: „Am fost invitaţi amândoi (n.red. – el şi Mircea Rednic), ne-am întâlnit la meciul Petrolul – U Cluj. Am fost invitaţii lui Neluţu Sabău. Şi sigur că am discutat despre fotbal în general. Dar nu, deocamdată, nu se pune problema să vin la Dinamo. Am discutat mult cu Mircea, gândim aproape la fel fotbalul, dar nu există nicio ofertă oficială. Am avut discuţii (n.red. – în trecut) şi cu Ionuţ Negoiţă, şi cu ceilalţi de la Dinamo, dar n-a fost să fie. Deocamdată, nu pot să vorbesc, nu am nicio ofertă. Nu ştiu la ce să mă aştept. Dacă va fi ceva mai departe, chiar nu ştiu ce să vă spun. Dacă vreodată Mircea îmi voi cere ajutorul, eu îl voi ajuta, indiferent dacă o să fiu sau nu la Dinamo, pentru că suntem pe aceeaşi lungime de undă. Am avut oferte şi de la alte echipe, dar, deocamdată, nu sunt tentat să revin foarte repede”.


Florin Prunea ar fi ajuns la un acord cu Ionuţ Negoiţă şi ar urma să ocupe postul de director general al clubului, anunţă Gazeta Sporturilor. Mutarea ar urma să fie oficializată în zilele următoare.

Florin Prunea a recunoscut că a purtat negocieri cu Mircea Rednic, ultimele chiar în weekend-ul trecut: „E adevărat că am fost cu Mircea la Ploieşti. Am discutat foarte mult, dar sunt chestiuni private pe care nu le pot comenta în public. Ceea ce pot să afirm însă e că eu şi Mircea gândim împreună la fel fotbalul şi am putea să lucrăm oricând împreună”, a spus fostul portar al naţionalei, conform sursei citate.

În toamna anului trecut, Prunea a…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.