Răducioiu intervine în conflictul Lucescu – Rednic: „Sunt foarte dezamăgit de el. E absurd şi nu e elegant”. Discursul dur al fostului atacant al Generaţiei de Aur

0

Fost coleg cu Mircea Rednic şi unul dintre „copiii” lui Mircea Lucescu, Florin Răducioiu (50 de ani) se implică între conflictul dintre cei doi antrenori şi îi ia partea lui „Il Luce”.

Răducioiu e de părere că Rednic a greşit în momentul în care a intrat în polemică cu selecţionerul Turciei: „Mircea Rednic îi datorează totul lui Lucescu. Sunt foarte dezamăgit de ceea ce a zis Rednic. De fapt nea Mircea (n. red – Mircea Lucescu) a zis că îi pare rău că a intrat în această dispută şi că nu ar fi trebuit să o facă. Deci sunt foarte dezamăgit de comportamentul lui Rednic. Copilul intră in polemică cu maestrul, nu e normal. Sunt maturi şi mi se pare absurd. Nu este nici frumos şi nici elegant. N-ar trebui să intru în polemică pentru că nu ştiu ce s-a întâmplat între ei. Eu, spre exemplu, am o recunoştinţă enormă faţă de Mircea Lucescu pentru ceea ce a făcut pentru mine”, a declarat fostul atacant al Generaţiei de Aur, joi seară, la Telekom Sport.

„Il Luce” a fost antrenorul „Puriului” la Dinamo în intervalul 1985 – 1990 şi actualul selecţioner al Turciei a explicat cum l-a ajutat pe fostul său elev de-a lungul carierei. Dar, în scurt timp, între cele două părţi s-a ajuns la contre verbale şi chiar jigniri: „Nu-l înţeleg! Cred că nu a citit declaraţia mea. Am spus foarte clar că sunt recunscător pentru ceea ce a făcut pentru mine. Vorbeşte de recunoştinţă, dar şi noi, antrenorii, trebuie să avem recunoştinţă faţă de jucători fiindcă ei ne-au ‘făcut’ antrenori.

A zis două chestii şi aş vrea să le clarific. Nu am fost în viaţa mea la Valentin Ceauşescu acasă, cred că am vorbit cu el de patru ori în viaţa mea. Trăieşte, puteţi să verificaţi, să vorbiţi cu el, iar la Standard am fost dus de Giovani Becali. În rest, să-i dea Dumnezeu sănătate şi să aibă multe…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.