”Putea să vină şi Ceauşescu sau oricine, dacă nu ai performanţe, nu câştigi bani.” Stoican şi salariile oferite de Poli Iaşi

0

Poli Iaşi îşi joacă din nou în ultima etapă a sezonului regulat al Ligii 1 Betano calificarea în play-off, aşa cum a făcut-o şi în ediţia trecută. Echipa lui Flavius Stoican se află la o victorie distanţă de participarea în grupa de elită, dar are nevoie şi de un rezultat favorabil la Ovidiu, în partida dintre Viitorul şi FC Botoşani. Un succes la Piteşti, cu FC Hermannstadt, coroborat cu o remiză în cealaltă partidă duce Iaşiul pe locul 6.

În conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Hermannstadt, Stoican s-a referit şi la bonusurile pentru obiectiv pe care le au jucătorii şi cei din staff, ţinând să sublinieze că jucătorii aveau cele mai mici salarii din Liga 1 Betano anul trecut, când au intrat în play-off.

”Fiecare jucător are bonusuri în contract, fiecare îşi doreşte să facă performanţă. Dacă tot se scrie despre salariul meu sau al jucătorilor, ar trebui să să facă o comparaţie cu echipele contra cărora noi jucăm. Din câte ştiu eu, jucătorii pe care îi antrenez şi eu, personal, am avut cele mai mici salarii din Liga 1.

Şi am obţinut cea mai mare performanţă din istoria acestui club. Adică play-off şi locul 6. Andrei Sin a avut cel mai mic salariu din Liga 1 când a venit la Iaşi. Şi a reuşit să intre în play-off. Flavius Stoican a avut cel mai mic salariu din Liga 1. Şi a reuşit o performanţă aici. Iar apoi, acea performanţă i-a mărit salariul, nu un om. Acest om a fost pus într-o funcţie, dar nu el mi-a mărit salariul, ci performanţa pe care eu am reuşit-o aici, calificarea în play-off”, a tunat Stoican.

Antrenorul ieşenilor a continuat: „Putea să vină şi Ceauşescu sau oricine, dacă nu ai performanţe, nu câştigi bani. Cu toţii aveam cele mai mici salarii din Liga 1, am ajuns în play-off, ni s-au mărit salariile, iar…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.