PSD-istul Niculae Bădălău, filmat cu camera ascunsă în timp ce făcea campanie împotriva referendumului – VIDEO

0

Președintele PSD Giurgiu și ministrul Economiei, Niculae Bădălău, a fost filmat cu camera ascunsă în timp ce făcea campanie împotriva referendumului pe justiție.

Niculae Bădălau a fost filmat cu camera ascunsă în timp ce-și exprima opiniile legate de referendumul pe justiție. Din primele informații, se pare că acesta era prezent la o întâlnire cu primarii din județ.

Președintele PSD Giurgiu și ministrul Economiei le spune celor prezenți că el nu va vota la referendum și argumentează de ce este inutilă această consultare populară. Filmarea cu camera ascunsă a apărut pe un site lansat recent de PNL, denumit opreștefrauda.ro.

Liberalii speră ca pe această platformă să adune toate tentativele de fraudare a alegerilor.

De ce face Niculae Bădălău campanie împotriva referendumului

Niculae Bădălău susține, în imaginile filmate cu camera ascunsă, că nu va vota la referendumul pentru justiție inițiat de Klaus Iohannis.

Deși spune că la referendumul pentru justiție nu sunt întrebări care să-l preocupe, liderul PSD Giurgiu admite totuși că românii pot fi întrebați „lucruri serioase, de stat, de justiție”.

„Îi văd, îi văd, îi simt. Ei se duc acolo și spun: ăla e de dreapta, ăla e de stânga, noi votăm cu ăștia. Dar e mai greu de conceput. Deci eu vă spun, eu unul la referendum nu aș vota referendumul. Nu aș vota vota pentru că nu simt că e o întrebare care chiar să mă preocupe. Asta e cauza pentru care nu susțin referendumul. Ok, vrei să-i întrebi pe români ceva. Hai să-i întrebăm lucruri serioase, de stat, de justiție, de…”
Niculae Bădălău, președintele PSD Giurgiu și ministru al Eonomiei

În mesajul postat pe site-ul lansat de PNL se menționează că această filmare reprezintă „dovada că PSD face campanie anti-Referendum, în ședințele interne de partid. Înregistrare cu baronul Niculae Bădălău de săptămâna trecută în care pune presiune pe primarii lor să…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.