Probleme pentru Mihai Teja! Becali s-a grăbit să-l prezinte oficial, dar situaţia e mult mai complicată. Mişcarea prin care Gaz Metan îl blochează şi orgoliul finanţatorului FCSB

0

Gigi Becali (60 de ani) s-a grăbit să-l prezinte pe Mihai Teja (40 de ani) drept noul antrenor principal de la FCSB, dar situaţia tehnicianului e mai complicată decât pare la prima vedere: Teja nu şi-a reziliat contractul cu Gaz Metan, iar medieşenii nu-i dau dezlegarea de a merge la FCSB, una care constă în cumpărarea unui jucător.

În acest moment, Teja se află sub contract cu Gaz Metan, deşi Becali l-a numit antrenor la FCSB şi l-a însărcinat cu creionarea strategiei pentru a doua parte a sezonului, urmând să semneze o înţelegere valabilă până în 2020. Potrivit digisport.ro, însă, problema se află la Mediaş, pentru că Teja nu are în contractul cu medieşenii vreo clauză care să-l „dezlege” de clubul condus de Cristi Pustai. Are o alta, conform căreia poate pleca la orice echipă, dacă ia cu el un jucător de la Gaz Metan şi aduce în club o sumă care să ajute la ieşirea din insolvenţă.

Uşor de rezolvat, la prima vedere, situaţia se complică pentru că Gigi Becali refuză să plătească bani în schimbul fotbaliştilor pe care-i vrea de la Mediaş (Iulian Cristea, Fofana sau Ivanov), ameninţând că va aştepta ca jucătorii să devină liberi de contract sau să intre în ultimele şase luni. Este exact situaţia în care se află Iulian Cristea, prima ţintă a latifundiarului din Pipera, care va intra în ultimele şase luni de contract de la 1 ianuarie. Dar medieşenii nu vor nici în ruptul capului să-l lase să plece la Bucureşti fără o sumă de transfer!

Cum Edi Iordănescu refuză să ofere un răspuns final ofertei înaintate de conducătorii Gazului, Teja sperând că astfel i se va rezolva cazul, noul antrenor de la FCSB i-a transmis lui Becali, potrivit aceleiaşi surse, că l-ar vrea pe Luis Aurelio, portughez de 30 de ani cu care omul de afaceri ar fi fost de acord să-l transfere. I-a promis…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.