Probleme mari pentru CSM Bucureşti! Campioana României a câştigat cu şase secunde înainte de final în faţa nou-promovatei Gloria Buzău

0

CSM Bucureşti a fost la un pas să piardă puncte în Liga Naţională chiar în prima partidă a anului 2019. Campioana României s-a impus cu 27-26 în faţa echipei Gloria Buzău, într-un meci din etapa a 11-a. Golul victoriei a fost înscris de Elizabeth Omoregie cu şase secunde înainte de finală. În minutul 56, echipa lui Dumitru Muşi conducea cu 26-23.

  • CSM Bucureşti trebuie să se descurce în a doua parte a sezonului fără Cristina Neagu şi Amanda Kurtovic, ambele accidentate.
  • Formaţia din Capitală a câştigat ultimele patru titluri în Liga Naţională, inclusiv trofeul Ligii Campionilor în 2016. La cum a evoluat cu Gloria Buzău, nu arată însă a echipă de titlu.
  • În 26 ianuarie, „tigroaicele” vor înfrunta Gyor în Liga Campionilor.

Fără Cristina Neagu în echipă, toată lumea îşi imaginează că echipa CSM Bucureşti va avea o a doua parte a sezonului mai dificilă. Lucrurile stau însă şi mai rău decât şi-a imaginat toată lumea, cel puţin aceasta este concluzia după primul meci oficial din 2019, susţinut în compania unei nou-promovate. Până la bătăliile din Liga Campionilor aşteptate de fani, CSM Bucureşti pare că va avea dificultăţi să câştige şi titlul în România.

Pentru început, curiozitatea numărul 1 a fost cine o va înlocui pe Cristina Neagu în echipă. Pe postul de inter stânga a intrat de la bun început Elizabeth Omoregie, în timp ce Bianca Bazaliu a jucat doar pe parcurs, fără a avea foarte multe minute la dispoziţie nici acum. Pe postul de inter dreapta a evoluat Barbara Lazovic, aproape tot meciul, în condiţiile în care nici Amanda Kurtovic nu va mai juca până în vară. Improvizaţii cu Aneta Udriştioiu sau Nathalie Hagman pe acea poziţie au rămas deocamdată la stadiul de supoziţii.

Andrea Lekic este liderul echipei în absenţa Cristinei Neagu, dar un rol foarte…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.