Priyanka Chopra vorbește despre rolul important pe care îl are Meghan Markle

0

Priyanka Chopra apare pe coperta revistei ELLE UK și în cadrul interviului dat publicației aceasta vorbește și despre cât de mult s-a schimbat viața prietenei sale, Meghan Markle.

Pryianka Chopra și Meghan Markle s-au cunoscut în cadrul unui eveniment în iulie 2016, cu doar câteva luni înainte ca Meghan să îl întâlnească și pe Prințul Harry, în luna iulie a aceluiași an.

Priyanka, în vârstă de 36 de ani, a declarat că Meghan a fost făcută pentru lucruri mărețe. „Megs… ea a fost făcută pentru lucruri importante. Să fie o schimbare și o voce importantă. Este uimitor că a găsit această chemare și că are platforma potrivită pentru a face asta.”

Actrița a dat interviul înainte ca Meghan să devină mamă în mai și a vorbit despre viața Ducesei înainte ca aceasta să facă parte din familia regală.

„La apariția acestui interviu, ea va avea deja un copil – este uimitor cum se schimbă viața. Cred că este important să preiei controlul vieții tale, însă trebuie să existe un lucru mai puternic care ne pune în circumstanțele în care ne aflăm. Destinul are un mod ciudat în care te poate ajuta să îți găsești chemarea.”

Priyanka a dezvăluit încă un lucru important despre relația ei cu Meghan Markle. Cele două ar putea fi vecine în viitorul apropiat, deoarece actrița speră să cumpere alături de soțul ei, Nick Jonas, o casă în Londra, explicând legătura pe care o are cu acest oraș.

„Nu voi uita niciodată cum arăta Millennium Dome în acea seară și cum m-am simțit după ce am câștigat”, a povestit Priyanka, referindu-se la modul în care a devenit Miss World în 2000. „Nick și cu mine vrem să ne luăm o casă în Londra cândva. Mereu când ajung acolo simt o…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.