Prințesa „Regelui”! Gică Hagi, cu ochii în lacrimi după ce și-a văzut fiica pe scenă. Kira a jucat-o magistral pe Martha Bibescu | Sport

0

Ceața se lăsa ușor peste Capitală. Într-o sală cochetă, aranjată perfect pentru o premieră de gală, o mână de oameni repeta pe ultima sută de metri o piesă de teatru pusă în scenă de Sandra Mavhima. În holul Colegiului Național Sfântul Sava lumea începe să se strângă.

Gică Hagi vine alături de soția Marilena și de fiul Ianis. Gică Popescu, alături de puștiul Nicolas. Doi dintre cei mai importanți jucători români au emoții. Sunt nerăbdători să intre în sală.

George Ogăraru a venit din Olanda pentru momentul acesta. Fostul arbitru Cristi Balaj e și el prezent. Toți vorbesc despre Kira: fata „Regelui” joacă rolul principal în piesa de teatru „Martha. Povestea romanțată a unei prințese”. Și începe…

„Aceasta e o zi care va intra în istorie”

Kira e în centrul atenției. Joacă excelent. Rolul o prinde perfect. „Aceasta e o zi care va intra în istorie! Trebuie să mă ridic la rangul strămoșilor mei”, își începe rolul.

Nu are emoții, e dezinvoltă, schimbă stările rapid. Plânge, zâmbește, tremură de emoție. Trăiește momentul și joacă senzațional! O interpretează perfect pe controversata Martha Bibescu.

În sală, publicul nu mișcă, la fel și Gică Hagi, atent la fiecare cuvânt pe care-l pronunță cu atâta dezinvoltură fata lui. Lumea se uită la Kira, 22 de ani, ca la un actor mare.

„Am un singur scop! Să-mi ajut poporul! Scopul meu este să salvez ce se poate salva. Oamenii și inima acestei țări, cultura noastră!”, recită Kira.

„Regele” a plâns, ea a avut emoții mari de tot

Publicul tresare la fiecare moment, iar mulți dintre spectatori au lacrimi în ochi. Și „Regele” are!

Kira e emoționată, dar aplauzele de la finalul piesei de 70 de minute o fac să zâmbească. Primește flori, face poze și dă autografe. Stă de vorbă cu toată lumea și mulțumește fiecăruia în parte!

„Am avut…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.