Primele impresii despre Samsung Galaxy Fold confirmă îngrijorările

0

La două luni după anunț, Samsung este gata să lase jurnaliștii să pună mâna pe noul telefon pliabil Samsung Galaxy Fold.

Samsung Galaxy Fold este primul telefon pliabil comercial și este gata să fie testat. Cei de la Royole au prezentat FlexPai, un prototip, însă acel produs a fost doar o demonstrație. A urmat Samsung cu Galaxy Fold, apoi Huawei cu Mate X. Galaxy Fold este un telefon pliabil de 4,6 inci ce se transformă într-o tabletă de 7,3 inci.

Cei de la The Verge notează că telefonul se simte mai stabil și mai bine făcut decât era de așteptat, dar ar mai fi de lucru la capitolul software. De asemenea, acea cută a ecranului o poți vedea și chiar o poți simți cu degetul pe ecranul flexibil, însă nu ar fi atât de rău pe cat ți-ai imagina.

„M-am gândit la Galaxy Fold ca la un telefon, însă după ce l-am folosit în jur de o oră am început să mă gândesc la acest produs ca la o tabletă mică care se întâmplă să fie și telefon”, notează Dieter Bohn de la The Verge.

Care sunt primele impresii despre Samsung Galaxy Fold

Telefonul are un mecanism de pliere solid și nu o să se strice. Totuși, în forma de telefon, Galaxy Fold este cam gros și există un spațiu la interior atunci când este pliat.

Poți folosi Fold ca telefon și ai acces pe ecranul mai mic la lucruri precum apeluri, muzică și alte operațiuni pe care le poți face cu o singură mână. În modul tabletă ai mai mult spațiu pentru editare, pentru browsing și așa mai departe.

Fiecare aplicație preinstalată pe telefon suportă trecerea de la modul telefon la modul tabletă, iar Samsung a lucrat cu Google pentru ca asta să funcționeze bine.

Cei de la Techradar notează ca pozitive designul cool al telefonului și display-ul HDR10+ foarte bun. Totuși, consideră că acea cută de pe ecran este prea deranjantă și că telefonul este prea scump.

Samsung Galaxy Fold are un procesor Snapdragon 855, 12…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.