Prima reacţie după ce ProSport a dezvăluit că Ilie Dumitrescu şi Ioan Andone controlează, „din umbră”, ostilităţile la FCSB: „Gigi mă sună pentru o chestie din emisiune. Becali e martor, e o persoană care nu minte”

0

Ilie Dumitrescu a reacţionat după ce ProSport a aflat că directivele pe care Gigi Becali i le transmite lui Nicolae Dică vin de la alte două persoane importante din fotbalul românesc. Conform dezvăluirilor ProSport, Ioan Andone şi Ilie Dumitrescu au un rol consultativ la FCSB.

ProSport a aflat că managerul general al lui FC Voluntari, Ioan Andone, dar şi analistul DigiSport, Ilie Dumitrescu, sunt oamenii de fotbal care controlează, practic, din umbră ostilităţile la FCSB. ”Toate modificările pe care le-aţi văzut în ultimii ani la echipă, lucrurile pe care nu le puteaţi explica, vin fie de la Andone, fie de la Ilie. Ei nu prea sună, dar Gigi pune mâna pe telefon şi discută zeci de minute, aproape zilnic, cu fiecare. Şi dacă unul îi spune că Nedelcu nu e în formă, Nedelcu zboară din prima echipă”.

Replica analistului TV nu a întârziat să apară. Ilie Dumitrescu a recunoscut că vorbeşte la telefon cu finanţatorul FCSB, dar că schimbările nu sunt influenţate de el. Mai mult, fostul internaţional susţine că Becali „e o persoană care nu minte” şi că ar fi „josnic” dacă s-ar comporta în acest fel, în condiţiile în care FCSB are antrenor: „Ipoteza vehiculată nu reprezintă realitatea! Eu nu aş face niciodată aşa ceva. Eu, Ilie Dumitrescu, nu i-aş face aşa ceva niciunui antrenor, fie că se numeşte Dică, Dan Petrescu, Andone, Olăroiu. Niciodată nu i-aş da un sfat! Dacă pe mine mă sună vreodată Gigi, mă sună pentru o chestie din emisiune. Niciodată nu m-a întrebat pe mine Gigi, legat de echipă, sau să fac schimbări. Niciodată! Că este în asentimentul meu în unele momente, dacă eu declar ceva în emisiune, asta e altceva”, a reacţionat vehement Ilie Dumitrescu.

”Gigi e martor, e o persoană care nu minte, niciodată în viaţa mea nu am vorbit cu Gigi sau să îi dau un mesaj. Nici…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.