Prima reacţie a lui Dumitru Dragomir: „Politic am fost scos de Ponta din Ligă şi a vrut să mă bage şi la puşcărie”

0

Dumitru Dragomir a declarat, marţi pentru MEDIAFAX, că decizia de achitare definitivă, de la Curtea de Apel Bucureşti, este o dovadă a faptului că justiţia îşi face datoria şi că el a fost „în bătaia puştii” în acest dosar. Dragomir mai spune că judecătorii de la apel au fost corecţi.

„Am avut noroc de nişte judecători corecţi, cinstiţi şi curajoşi care s-au aplecat deasupra dosarului. Eu ştiam că sunt nevinovat, nu am nicio tangenţă cu acest proces. Am fost în bătaia puştii. Politic am fost scos de Ponta din Ligă şi a vrut să mă bage şi la puşcărie. Uite că justiţia îşi face datoria şi nu au putut să mă bage la puşcărie pentru că sunt nevinovat, nu din altă problemă”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Dumitru Dragomir.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti l-au achitat, marţi, pe fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, care a fost condamnat în primă instanţă la şapte ani de închisoare pentru evaziune, delapidare şi spălare de bani. Decizia este definitivă.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis, marţi, să-l achite pe fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, pentru toate infracţiunile de care era acuzat, respectiv participaţie improprie la delapidare cu consecinţe deosebit de grave şi în formă continuată şi evaziune fiscală.

Decizia a fost amânată de patru ori până acum, însă hotărârea de marţi este definitivă.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis achitarea în condiţiile în care Tribunalul Bucureşti a decis, pe 26 iunie 2016, condamnarea in prima instanţă a lui Dumitru Dragomir, la şapte ani de închisoare pentru evaziune, delapidare şi spălare de bani.

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a fost trimis în judecată în 2014, alături de peste 40 de persoane, pentru…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.