Prima imagine teaser cu viitoarea generație Opel Corsa: modelul de segment B va fi echipat cu faruri cu tehnologie LED Matrix

0

Opel a publicat primul teaser cu viitorul Corsa. Nemții prezintă forma farurilor modelului de segment B și anunță posibilitatea configurării acestora cu tehnologia IntelliLux LED Matrix.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Opel a demarat campania de promovare a noului Corsa, cea de-a șasea generație a modelului de segment B urmând să fie prezentată în cursul anului curent. Pentru a mai îndulci așteptarea fanilor, constructorul german a publicat și prima imagine teaser cu viitorul Corsa.

Nemții prezintă doar farurile noului model de segment B și ne anunță că, în premieră, viitorul Corsa va putea fi echipat cu luminile inteligente IntelliLux LED Matrix. De asemenea, nemții au confirmat că viitoarea generație a modelului de clasă mică va fi disponibilă și cu stopuri cu LED.

Farurile IntelliLux LED Matrix au fost introduse în 2015 odată cu lansarea noii generații Astra, iar în 2017 au fost preluate și de Insignia. Conform reprezentanților Opel, 20% dintre clienții care au comandat un Astra au ales farurile echipate cu sistemul IntelliLux LED Matrix, în timp ce 60% dintre posesorii de Insignia au bifat acestă dotare opțională. Anual, 90.000 dintre unitățile Astra și Insignia vândute în Europa sunt echipate cu acest tip de faruri.

Opel Corsa a fost lansat în 1982, iar până astăzi nemții au vândut peste 13.5 milioane de unități. Anul trecut, Corsa a fost comercializat în peste 217.000 de exemplare, modelul de segment B clasându-se pe locul 10 în topul celor mai vândute mașini din Europa.

Cea de-a șasea generație Opel Corsa va fi produsă pe arhitectura Common Modular Platform (CMP) a grupului PSA. Dimensiunile exterioare nu vor suferi transformări majore, însă surse apropiate companiei spun că nemții vor…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.