Prim contact cu noua generație Mazda 3: cinci lucruri pe care trebuie să le știi despre modelul nipon de clasă compactă

0

Premiera europeană a noii generații Mazda 3 a avut loc în cadrul unui eveniment special care s-a desfășurat în Praga. Automarket a mers la Praga și vine cu o serie de informații noi despre cea mai recentă generație Mazda 3.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Noua generație Mazda 3 a fost prezentată în premieră în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, eveniment care și-a deschis porțile la începutul lunii curente. Producătorului japonez a ales să vină cu un design îmbunătățiti, cu un interior croit și mai mult după noile standarde și cu motorizări pentru toate gusturile.

Automarket a avut ocazia să vadă în format static (pentru un test mai avem de așteptat câteva luni) noua generație Mazda 3 în cadrul evenimentului de lansare din Europa, desfășurat în Praga. Detaliile tehnice complete nu au fost încă prezentate de Mazda, dar întâlnirea cu Kota Beppu, managerul de proiect care s-a ocupat de dezvoltarea lui Mazda 3, ne-a permis să aflăm câteva informații fierbinți cu privire la noul model de clasă compactă dezvoltat de producătorul japonez.

1. Mild-hybrid și, opțional, sistem de tracțiune integrală

Noua generație Mazda 3 va ajunge pe piața din România în primăvara anului viitor. În primă fază, japonezii vor oferi două motorizări, iar clienții care preferă unitățile pe benzină vor putea alege motorul Skyactiv-G de 2.0 litri capabil să ofere 122 de cai putere.

Reprezentanții producătorului nipon spun că motorul este echipat cu un sistem mild hybrid (M-Hybrid), dar și cu o tehnologie capabilă să dezactiveze doi cilindri ai motorului la sarcină minimă. În acest moment, Mazda nu oferă detalii tehnice despre noul motor, dar oficialii japonezilor spun că acesta este mai performant și…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.