Prietena lui Cristi Manea a fost bătută pe stadion la finalul meciului

0

UDPATE 13:45: Iubita lui Cristi Manea a fost operată în zona afectată din cauza loviturii încasate în tribuna stadionului din Cesena, Italia. La unitatea medicală și-au făcut apariția și oficiali ai naționalei de tineret, Sorin Cojocaru și Vlad Munteanu, scrie Gazeta Sporturilor.

La 12 ore de la producerea agresiunii, au apărut noi informații despre cum s-a întâmplat incidentul. Unul dintre prietenii lui Cristi Manea, care se afla lângă iubita fotbalistului naționalei României, a fost cel lovit de un suporter. Mai apoi, bărbatul a căzut peste Andreea, iubita lui Manea, și a lovit-o.

Agresorul
a fost reținut și dus la secția de poliție.


Fundașul Cristi Manea s-a dus la finalul meciului să-și sărute iubita care se afla în tribune. Lângă Andreea se aflau și alte femei care s-au băgat în față pentru a-l felicita pe fotbalistul echipei naționale de tineret, scrie Gazeta Sporturilor.

Potrivit ziaristului Decebal Rădulescu, Cristi Manea a bruscat-o pe una dintre femei, iar prietenul acesteia a intervenit și l-a îmbrâncit pe jucătorul de la CFR.

În ambuscadă, Andreea, iubita lui Manea, a fost rănită, după ce a primit un picior în figură. Și alți fani aflați în apropiere au sărit la bătaie, iar Manea a început să se lupte cu ei.

Spiritele s-au calmat după ce au intervenit stewarzii.

Mirel Rădoi, selecționerul reprezentativei de tineret a României, a oferit mai multe detalii despre incident la conferința de presă, care a avut loc după meci.

„A fost un incident care nu își avea locul. Au lovit-o fără motiv pe prietena lui Manea! Aș putea să spun cuvinte care mă pot depăși, dar sper că cei care au făcut aceste gesturi să nu mai calce pe stadioane. Nu se poate tolera așa ceva. Manea era devastat după meci! Fata a fost dusă la spital, o să aibă două copci”, a declarat Mirel Rădoi.

Vezi și alte reacții după calificarea României în semifinalele Euro 2019…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.