Prețuri SEAT Tarraco în România. De la cât pornește SUV-ul cu 7 locuri?

0Seat Tarraco a fost lansat oficial în România, iar prețul de pornire al SUV-ului mediu spaniol este de 26.754 euro cu TVA.

SUV-ul spaniol împarte platforma modulară MQB în varianta extinsă (ampatament de 2.790 mm, lungime totală de 4.735 mm) cu frații de concern Skoda Kodiaq și VW Tiguan Allspace. Prețul versiunii de bază, Style, echipată cu motorul 1.5 TSI de 150 CP, transmisie față și cutie manuală este de 26.754 euro, foarte apropiat de cel al lui Tiguan Allspace în aceeași configurație (26.769 euro), dar mai mare decât al lui Kodiaq (25.223 euro). Astfel, dacă cehul se adresează clienților axați pe buget, alegerea între Kodiaq și Tiguan Allspace ține de afinitatea pentru marcă și de tipul clientului (neamțul se adresează familiștilor, spaniolul sportivilor).

Seat Tarraco

Aflați aici totul despre noul Seat Tarraco!

Versiunea de bază, Style, include standard dotări de siguranță cuprinzătoare, precum 7 airbaguri (inclusiv pentru genunchii șoferului), detector de oboseală, diferențial electronic (XDS), frânare autonomă cu detectarea pietonilor și bicicliștilor, asistent activ de bandă și lumini full-LED adaptive.

Noul SEAT TarracoTot standard, la interior primiți climatizare automată cu trei zone de confort, pilot automat, instrumente de bord digitale de 10,25 inci, sistem multimedia cu display de 8 inci, Bluetooth și 8 difuzoare, compatibil AndroidAuto și Apple CarPlay, 4 geamuri electrice, padele pentru transmisia DSG, selector programe de rulare cu 5 moduri presetate și unul customizabil, pornire keyless, banchetă spate glisantă asimetric, cu spătar reglabil în înclinație, măsuțe pliabile pe spătarul scaunelor, scaune reglabile pe înălțime, cu reglaj lombar pentru cel al șoferului și podea portbagaj reglabilă în înălțime. Mașina vine cu jante din aliaj pe 17 inci și are bare longitudinale pe plafon incluse în prețul de bază.

Cum s-a descurcat Seat Tarraco la testele EuroNCAP!

Echiparea de top,…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.