Prețuri pentru noul Ford Focus Active: start de la 20.300 de euro

0

Ford a publicat lista de prețuri pentru noul Focus Active. Versiunea cross a modelului de clasă compactă este disponibilă atât în varianta break, cât și în cea hatchback. Prețul de pornire pe piața din România este de 20.300 de euro.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Noua generație Ford Focus a fost prezentată în prima parte a anului curent. Modelul de clasă compactă dezvoltat de constructorul american a primit o platformă nouă, tehnologii moderne și două versiuni speciale: Vignale și Active.

Varianta de echipare Vignale a fost disponibilă în România încă din luna august, prețul de pornire pe piața locală fiind de 23.900 de euro cu TVA. Acum, Ford anunță lansarea versiunii Active și în România.

Versiunea cross Ford Focus Active va fi disponibilă în variantele de caroserie hatchback și break, și încearcă să convingă o parte dintre clienții care încă nu sunt hotărâți să migreze către segmentul SUV. Varianta Focus Active oferă un look specific crossoverelor, cu elemente precum scuturi și praguri dedicate și cu o gardă la sol ridicată cu 30 de milimetri.

Standard, noul Focus Active va avea o punte spate independentă și două moduri noi de rulare: Slippery și Trail.

Ford Focus Active va fi oferit cu trei motorizări pe benzină și două unități diesel. Varianta de bază este echipată cu motorul pe benzină de 1.0 litri EcoBoost de 125 de cai putere. Clienții vor putea miza pe un 1.5 benzină EcoBoost în versiunile de putere de 150 CP și 182 CP. Resursele motoarelor pe benzină vor fi puse în valoare fie cu o cutie manuală cu 6 trepte, fie cu o transmisie automată cu 8 rapoarte. Pentru versiunea de 182 CP, Ford oferă doar cutia automată.

Fanii motoarelor pe benzină vor putea alege fie unitatea de…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.