Presa olandeză anunţă că Ajax îl cumpără pe Răzvan Marin! Suma înaintată de cel mai important ziar batav

0

Răzvan Marin (22 de ani) face subiectul unui transfer de 12 milioane de euro de la Standard Liege la Ajax Amsterdam, De Telegraaf, cel mai important ziar de sport din Olanda.

Cel mai bine cotat fotbalist român al momentului prinde o super-mutare! Ajax caută un înlocuitor pentru Frenkie de Jong, vândut la Barcelona pentru 86 de milioane de euro, iar jurnalistul olandez Mike Verweij, de la De Telegraaf, anunţă că lăncierii au bătut deja palma cu Standard Liege pentru transferul mijlocaşului central al echipei naţionale.

Suma se ridică, potrivit informaţiilor lansate apoi de mai multe publicaţi internaţionale, la 12 milioane de euro, iar Marin va semna un contract pe cinci ani!

„Potrivit surselor din preajma lui Standard, Ajax a ajuns la un acord cu Standard pentru transferul lui Răzvan Marin (unul de aproximativ 12 milioane de euro), care va fi succesorul lui Frenkie de Jong, vândut la Barcelona pentru 86 de milioane de euro.  Marin, care va juca pentru România, marţi, contra Feroe în preliminariile EURO 2020, are pregătit un contract pe cinci sezoane. Cel mai bun fotbalist român din 2018 e descris ca un jucător dinamic, cu un picior drept grozav. E foarte atras de minge. Pe scurt, cineva care poate aduce valoare la mijlocul lui Ajax”, scriu cei de la Telegraaf, iar informaţia a fost preluată de mai multe publicaţii din Belgia.

Răzvan Marin a semnat, în 2018, relungirea contractului cu Standard, iar noua înţelegere expiră în 2023.

Răzvan Marin este unul dintre cei mai constanţi fotbalişti români ai momentului. Prestaţiile de la Standard l-au adus în atenţia mai multor cluburi mari. S-a scris că AS Roma şi Inter l-au dorit pe mijlocaşul român crescut la academia lui Gică Hagi. Marin a fost vândut de Viitorul la Standard Liege…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.