Poliţia vine cu supoziţii noi! Emiliano Sala şi pilotul ar putea fi în viaţă. Care sunt scenariile echipelor de căutări

0

Poliţia din Guernsey nu a renunţat în niciun moment să îi caute pe cei doi dispăruţi din avionul de mici dimensiuni, care mergea pe ruta Nantes – Cardiff, pilotul şi fotbalistul argentinian Emiliano Sala (28 de ani). Astfel, oficialii au venit cu patru scenarii, care dacă s-ar adeveri, Sala şi pilotul ar fi în viaţă. 

Teoriile poliţiei din Guernsey, care au fost publicate şi pe pagina de Twitter, sunt:

Am prioritizat căutările în zonă în scenariul în care cei doi s-au salvat cu ajutorul unei bărci pneumatice„, se mai arată în postarea de pe site-ul de socializare.

 

Avionul de mici dimensiuni, la bordul căruia se afla fotbalistul Emiliano Sala, a dispărut luni seara, 21 ianuarie

Avionul privat de mici dimensiuni, de tip Piper Malibu, în care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala, a fost dat dispărut, luni seară, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat sâmbătă, 19 ianuarie, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi, între care se numără şi portarul Ciprian Tătăruşanu.

Piper Malibu este un monomotor care poate transporta şase persoane, pilotul şi cinci pasageri. Presa internaţională a scris că în avionul dispărut se aflau Sala, pilotul şi încă o persoană, însă L’Equipe a menţionat că numai Sala şi pilotul erau la bord.

Autorităţile din Insula Guernsey au anunţat, marţi, 22 ianuarie, că două ambarcaţiuni şi cinci aparate de zbor au cercetat o suprafaţă de o mie de mile pătrate în apele Canalului Mânecii, fără a da de urma avionului…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.