Poli Iaşi, chemată în judecată! Noi acuze la adresa directorului general Horia Sabo. „Şi-a însuşit nişte bani pe care ar fi trebuit să-i dea impresarului unui fotbalist”

0

Scandalul dintre conducerea Politehnicii Iaşi şi directorul general Horia Sabo este departe de a se fi încheiat şi îşi consumă în aceste zile un nou episod.

Omul de afaceri băimărean este acuzat de către preşedintele executiv Adrian Ambrosie că şi-ar fi însuşit suma de 3.000 de euro, bani pe care clubul i-a virat în contul său cu destinaţia Adrian Pigulea, cel care a intermediat transferul costaricanului Dylan Flores la Iaşi.

Conform unui contract încheiat între clubul Poli Iaşi şi Adrian Pigulea, acesta din urmă ar fi trebuit să încaseze din partea grupării din Copou suma de 3.000 de euro la zece zile după ce fotbalistul Dylan Flores disputa meciul cu numărul 10 în Liga 1 Betano pentru Poli Iaşi. Conform preşedintelui ieşean, clubul a făcut plata, dar prin contul lui Horia Sabo, însă banii s-au pierdut undeva pe drum şi nu au mai ajuns în contul impresarului. În aceste condiţii, Pigulea a acţionat clubul în judecată pentru a-şi primi banii stipulaţi în contract.

Preşedintele Adrian Ambrosie a reacţionat dur şi i-a transmis lui Horia Sabo să returneze banii care ar fi trebuit să ajungă la agentul Adrian Pigulea: ”Conform unui contract, impresarul Adrian Pigulea, agent care îl reprezintă pe fotbalistul nostru Dylan Flores, ar fi trebuit să primească din partea clubului o sumă de bani, în luna octombrie a anului trecut, după ce Flores a bifat primele zele meciuri în Liga 1. În acel moment, tatăl lui Horia Sabo, Laurenţiu Sabo, a dat o dispoziţie la contabilitate ca acestă sumă de bani ce îi revenea domnului Pigulea să fie virată în contul fiului său Horia. Banii i-au fost viraţi, dar dânsul mai departe nu a achitat datoria impresarului, ci şi i-a însuşit.

Acum, noi ne judecăm cu Adrian Pigulea pentru că nu i-am dat banii, când noi am fost de bună credinţă şi am eliberat…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.