Ploaia ne refuză meciul Irina Begu – Bianca Andreescu: aşteptăm până la ora 4:15. Jucătoarele au fost întoarse la vestiare de la tradiţionala tragere la sorţi de început de partidă! Azarenka s-a impus în derby-ul turului I, performera zilei e o nouă adolescentă-minune | LIVE BLOG

0

Irina Begu şi Bianca Andreescu se înfruntă în turnee consecutive pe cimentul american, episodul doi fiind programat miercuri noapte. Startul, programat pentru ora 1:30, a fost amânat mai întâi cu o oră din cauza apariţiei ploii, apoi, din nou, până la ora 3:45.

La Miami, în noua gazdă a tenisului mondial, Hard Rock Stadium, Irina şi Bianca reiau o rivalitate începută anul trecut, în Fed Cup, continuată la Indian Wells şi ajunsă cu fiecare partidă în set decisiv. Partida este în transmisiune directă pe DigiSport 2 şi în format LIVE BLOG pe www.prosport.ro.

 

3:50 Încă o repriză de ploaie. 4:15 este următorul termen dat de organizatori.

3:30 Ploaia s-a oprit la Miami, iar terenurile sunt uscate. Organizatorii promit acţiune în 15 minute

3:00 O fi un semn bun? Bianca Andreescu butonează telefonul… WTA Insider Courtney Nguyen anunţă termenul de reluare a partidelor a devenit 3:30 – echivalentul orei locale 21:30.

2:40 Organizatorii anunţă că nu se va juca până la ora 3:00. În scurt timp, ora probabilă pentru reluare devine 3:15.

2:30 Ploaia se joacă cu nervii tuturor. Jucătoarele nu au ajuns decât până la fileu, pentru efectuarea tragerii la sorţi de început de partidă, şi ploaia a reînceput. Begu şi Andreescu au fost trimise înapoi la vestiare de arbitra Jenny Zhang, iar aşteptarea continuă.

2:20 Organizatorii pregătesc aducerea jucătoarelor pe teren. Cu o oră întârziere, partida Begu – Andreescu poate începe.

1:50 Meciurile nu se vor relua…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.