Pink a avut un mesaj perfect pentru familia ei după ce a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

0

Pink a primit marți, 5 ianuarie, o stea pe bulevardul Hollywood Walk of Fame și, în ciuda ploii, mii de fani i-au fost alături artistei la acest moment emoționant.

Pink a mulțumit tuturor, însă mesajul pe care l-a avut pentru familia sa a fost perfect: „Soțul meu – el este atât de simpatic. El este muza mea și, dacă nu m-ar enerva mereu, nu aș avea prea multe de spus. Nu aș fi aici astăzi dacă nu ai fi fost tu. Să nu te schimbi niciodată.” Totodată, ea a vorbit și despre cei doi copii: „Copiii mei – voi sunteți stelele mele și nu as putea străluci vreodată fără voi.”

Mesaje la fel de amuzante și emoționante au transmis și prietenii ei faimoși care au fost invitați la eveniment, printre care și Ellen DeGeneres. „Când am fost rugat să vorbesc despre Pink, am fost foarte încântată, deoarece este una dintre culorile mele preferate”, a glumit aceasta. „Sunt onorată să-ți fiu prietenă”, a adăugat Ellen.

Soțul lui Pink, Carey Hart, a postat un mesaj pentru artistă pe Instagram: „A fost o experiență cool să îmi văd soția primind o stea pe Hollywood walk. Mândru de tine, baby”.

Pink, nominalizată la Premiile Grammy, a primit recent și premiul MTV Michael Jackson Video Vanguard Award, încă o dovadă că este o artistă foarte talentantă.

„Este incredibil. A fost o excursie în timpul timp să mă gândesc la această carieră pe care o am. Am semnat primul meu contract cu o casă de discuri acum 23 de ani… și am doar 23 de ani și jumătate, deci asta este nebunesc”, a glumit atunci Pink.

Ea a adăugat: „Există întotdeauna putere în a crede în tine – poate nu ești cel mai bun care a făcut asta, cel mai frumos, cel mai înalt sau amuzant sau orice îți spui tu că nu ești. Dacă ești încăpățânat și nu renunți și muncești foarte mult – nimeni nu poate fi…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.