Philips OLED 803 – Cum arată perfecțiunea OLED în sufrageria ta

0

Știi cât de mult s-a schimbat tehnologia televizoarelor în ultimii 10 ani? Poate că nu, de-aia e cu atât mai mare impactul când vezi un panou OLED. Am experimentat unul pe modelul Philips OLED 803. Și da, e un TV smart cu Android.

Odată ce ai ocazia să folosești un Philips OLED 803, e greu să te mai îndrepți către alte televizoare care vor a fi mai mult sau mai puțin similare în materie de calitate și performanță.

Ecranele OLED sunt cele mai bune pe care le pot oferi atât producătorii de televizoare, cât și de telefoane, în prezent.

Tehnologia, deși aceeași la bază, începe să ofere rezultate diferite atunci când fiecare producător aduce propriile îmbunătățări. Așa, fiecare producător îți oferă ceva ce s-ar putea să-ți placă, iar Philips are câțiva ași în mânecă.

Înainte să intrăm în detalii despre ce știe să facă Philips OLED 803, se cade să trecem în revistă cele mai importante specificații ale acestuia.

Elementul definitoriu al televizorului, ecranul, are diagonala de 139 de centimetri, iar rezoluția panoului este de 3.840 x 2.160 pixeli (UltraHD 4K). Procesorul este de producție proprie, Philips P5 Perfect Engine cu patru nuclee, iar asta ar trebui să ofere toată puterea de procesare necesară pentru imagine, sunet, dar și pentru funcțiile adiționale.

Pe lângă procesorul cu 4 nuclee care face ca sistemul de operare să ruleze fluid, televizorul dispune și de un procesor de imagine dedicat, Philips P5 Perfect Picture Engine. Acesta din urmă analizează și procesează 5 aspecte esențiale pentru o bună calitate a imaginii: sursa video, claritatea, culoarea, contrastul și mișcarea.

Vorbim despre un televizor smart, desigur, iar, mai mult de atât, vorbim de un televizor cu Android. Vine cu versiunea 7, Nougat, iar asta ar trebui să-ți facă viața mai ușoară în timpul navigării prin toate meniurile disponibile. În curând, un nou update de…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.