Pentru Papură a fost mai important meciul cu Vasluiul din Cupă, când antrena Slatina, decât cel cu Viitorul, de sâmbătă: ”Dacă nu batem, stăm cu sufletul la gură la finala Cupei”

0

Cel mai important meci al ultimei etape din play-off se joacă sâmbătă seara, de la ora 21:00, pe „Ion Oblemenco”, între U Craiova şi Viitorul, formaţii aflate la egalitate de puncte. Miza este locul 3, de Europa League, gazdele având nevoie de victorie pentru a-l obţine, în timp ce pentru formaţia lui Hagi este suficient şi egalul.

Antrenorul Craiovei, Cornel Papură a prefaţat duelul cu Viitorul şi a făcut din nou o declaraţie ciudată, spunând că mai important pentru el a fost meciul de Cupă cu Vasluiul, de acum câţiva ani, pe vremea când antrena Slatina, decât va fi cel de sâmbătă.

„Ne aşteaptă un meci dificil, important, decisiv pentru locul 3. Viitorul este o echipă pe val, bine organizată, care abordează toate meciurile la fel, cu presiune, cu presing avansat, aleargă şi pasează foarte bine, ştiu ce au de făcut, indiferent de jucătorii care evoluează. Cel mai important este să marcăm, sper să fim mai inspiraţi la finalizare. Este un meci pe care trebuie să-l jucăm cu încredere, dăruire, agresivitate şi să atragem publicul de partea noastră. Nu este cel mai important meci din cariera mea de antrenor, am jucat cu Vasluiul un meci în Cupa României, când eram la Slatina, iar la Vaslui erau jucători importanţi precum Sânmărtean, Wesley. Important este să nu stăm la mâna Viitorului pentru a ne califica în cupele europene, dar dacă nu-i vom învinge, vom fi suporterii lor în finală, vom sta cu sufletul la gură atunci. Ar fi un lucru important pentru echipa noastră să ne calificăm trei ani la rând în preliminariile Europa League. Nu-mi este teamă de un duel european, asta ne dorim toate echipele din România, să ne calificăm în grupele unei competiţii europene”, a spus Cornel Papură.

Acesta are şi probleme de lot pentru acest meci:…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.