Paulo Pereira a solicitat rezilierea contractului şi a plecat de la CSM Bucureşti! Secţia de handbal masculin a rămas fără aproximativ 650.000 de euro la buget, iar două transferuri au intrat în impas

0

CSM Bucureşti schimbă ambii antrenori la echipele de handbal la finalul acestui sezon. Dacă soarta lui Dragan Djukic la feminin era decisă de mai mult timp, în schimb, plecarea lui Paulo Pereira la masculin este de dată recentă. Portughezul a cerut rezilierea contractului după ultimul meci oficial în Liga Naţională.

La scurt timp după meciul de campionat cu Potaissa Turda, în urma căreia formaţia bucureşteană a terminat pe locul 4 în Liga Naţională, Paulo Pereira i-a anunţat pe jucători în vestiar că pleacă de la echipă. Ulterior, tehnicianul portughez a solicitat clubului să rezilieze contractul, scadent în 2020. Dacă până acum, clubul a fost cel care a solicitat întreruperea contractelor cu antrenorii ori nu le-a prelungit, situaţia în cazul lui Paulo Pereira a fost inversă.

El a şi trimis vineri la club o scrisoare, prin care a prezentat motivele despărţirii. În primul rând, Paulo Pereira nu a putut trece peste modul cum anumite lucruri au decurs în acest sezon în handbalul românesc. El a anunţat că ar vrea să plece de la CSM Bucureşti încă din februarie, după înfrângerea cu Steaua (25-28), însă conducerea clubului i-a acordat atunci un vot de încredere, i-a dat asigurări că postul lui nu este în pericol.

CSM Bucureşti a câştigat Cupa Challenge în sezonul 2018-2019, dar rezultatele la modul general au fost sub obiectivele stabilite la început. Echipa a terminat pe locul 4 la finalul sezonului în Liga Naţională, fiind al doilea an consecutiv când a rămas în afara podiumului. Asta în condiţiile în care a avut la dispoziţie un buget de peste 2,2 milioane de euro şi mulţi jucători cu cotă bună în echipă.

Deocamdată, CSM Bucureşti nu a pregătit o variantă de antrenor în cazul plecării lui Pereira, sperând ca acest scenariu să…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.