Patru surprize din echipa lui Teja! Mihai Stoica a anunţat ultimele noutăţi, dar e fermecat de un fotbalist de doar 16 ani: „Va ajunge un fotbalist despre care se va auzi, vă spun asta cu certitudine”

0

FCSB a plecat în cantonamentul din Spania cu 29 de jucători, singura noutate fiind Florentin Matei, care a revenit la echipă în această iarnă. De asemenea, Mihai Teja a chemat de la echipa a doua patru jucători: Ovidiu Perianu, Adrian Niţă, Daniel Toma şi Tudor Moldovan. Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a avut cuvinte de laudă înainte de un moment important din carierele celor patru tineri jucători. 

FCSB a decolat spre Spania joi, la prânz, iar aşteptările sunt mari pentru partea a doua a campionatului. Mihai Teja are un lot complet, iar noul tehnician a dorit să integreze şi câţiva fotbalişti de la echipa secundă: ”Dumitru avea 73,5 kilograme înainte de sărbători. I-am zis că dacă prima cifră, după sărbători, va fi 6, înseamnă că vrea să fie fotbalist. A venit cu 69,2. Calităţi are şi va ajunge fotbalist. Mai departe, alături de cei care au făcut parte din lot, mă refer la Ducan sau Moldovan, se adaugă Perianu, titular la echipa naţională U16, dar şi Niţă, pe care îl văd că pe cea mai mare speranţă a academiei noastre.

E născut în 2003, e mai mic şi decât Ianis Stoica. Niţă va ajunge un fotbalist despre care se va auzi, vă spun asta cu certitudine. A subordonat deja Dinamo la categoria lui de vârstă. Aşa cum am spus de Man, când nu-l ştia nimeni, că va ajunge un mare fotbalist, aşa zic şi acum. O să auziţi de el”, a declarat Mihai Stoica, potrivit Telekom Sport. 

Lotul FCSB pentru cantonamentul din Spania:

Portari: Cristian Bălgrădean, Andrei Vlad, Răzvan Ducan (FCSB 2)

Fundaşi: Romario Benzar, Bogdan Planic, Mihai Bălaşa, Marko Momcilovic, Alexandru Stan, Junior Morais

Mijlocaşi: Lucian Filip, Mihai Pintilii, Dragoş Nedelcu, Hristo Zlatinsky, Ovidiu Popescu, Dennis Man, Florinel Coman, Florin Tănase, Florentin Matei, Mihai Roman, Antonio Jakolis, Olimpiu Moruţan,…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.