Patronul Craiovei, intervenţie „tare” în direct: „Prefer să ratez obiectivul decât să schimb antrenorul”. Cum a plecat, de fapt, Mangia din Bănie şi anunţul prin care se delimitează de obiceiurile lui Becali

0

Mihai Rotaru, patronul celor de la Universitatea Craiova, a intrat în direct la DigiSport la câteva ore după ce Devis Mangia (44 de ani) şi-a făcut bagajele şi şi-a început discursul prin a spune din capul locului că nu a fost vorba despre o demitere, ci despre o reziliere de comun acord a contractului.

„Pur şi simplu a fost discuţie ieri, iar concluzia a fost că cel mai bine ar fi să ne despărţim. Am ţinut foarte mult la Devis. N-am luat în calcul o despărţire, dar s-a ajuns în această situaţie. Este o chestiune care ţine de bucătăria noastră internă. Noi, când ne-am aşezat la masă, n-am luat în calcul că se va ajunge la această discuţie”, a spus omul de afaceri, în emisiunea „Fotbal Club” moderată de Radu Naum.

Apoi, Rotaru a simţit nevoia să transmită că antrenorul face şi desface la clubul din Bănie, că Mangia nu a avut probleme în vestiar şi în relaţia cu factorii decizionali de la clubul oltean, dar şi că filofia sa îl face să pună ratarea obiectivului înaintea despărţirii de antrenor: „La noi, antrenorul este şeful în vestiar. Ne dorim mereu să fim echipa cu cei mai longevivi antrenori pe bancă, dar uneori intervin rupturile. Dintr-un motiv sau altul. Nu a existat scandal, nu au fost probleme în vestiar. Nu avem ce să-i reproşăm lui Mangia din punct de vedere al profesionalismului. Preferăm să ratăm un obiectiv, decât să schimbăm antrenorul în timpul campionatului. Toate lucrurile au mers foarte bine, nu avem ce să-i reproşăm. Nu s-a rupt contractul. Noi am reziliat de comun acord cu Devis Mangia. El nu şi-a dat demisia! Pur şi simplu s-a ajuns la concluzia asta, după discuţia purtată ieri. El a venit cu propunerea. Din aproape în aproape a spus: „Ok, cred că ar fi mai bine să ne despărţim”, a mai punctat omul care conduce destinele echipei din Craiova.

„Eu nu discut…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.