Panduru, reacţie uluitoare când a aflat că jucătorii de la FCSB au rămas fără televizoare în camere: „Să le iei tot, nu îi mai laşi cu nimic”

0

Basarab Panduru, fostă glorie a roş-albaştrilor, a comentat acid decizia lui Alexandru Tudor, noul „consilier” al lui Gigi Becali. Fostul arbitru a hotărât ca jucătorii de la Academia FCSB să nu mai aibă televizoare în camere.

„Ce?…E bună. Nu, nu le mai văd (n.red. – meciurile din Liga Campionilor)…Pentru că prima oară le iei televizoarele, pe urmă îi trimiţi pe toţi la culcare la ora 09:00. După aia îi închizi în camere şi la 09:00 trebuie să vă culcaţi. Că nu aveţi cum, dacă vă culcaţi la 01:00 noaptea, dimineaţă să mai facem antrenament.

La 09:00, închiderea în cameră şi vă deschid eu mâine dimineaţă. Nu a început rău. Dacă le ia televizoarele, a început foarte bine. Mai trebuie telefoanele, că nici cu alea nu ai ce să faci. Stai acolo, te uiţi la meci pe telefon sau pe tabletă. Să le iei tot, nu îi mai laşi cu nimic”, a comentat ironic Basarab Panduru la Telekom Sport.

Alexandru Tudor, fost arbitru şi un tip extrem de religios, a povestit mai demult ce a făcut cu televizorul său: ”Nu mă uit, televizorul meu e în portbagaj, l-am luat de acasă de câteva luni […] Soţia şi copiii se uită ilegal la calculator, uneori. Televizorul a fost desfiinţat de la noi din casă. Păi, ce să văd? Ştiri? Am treburi destule”.

Becali a explicat care e rolul lui Alexandru Tudor la FCSB. „Va fi un fel de ochiul meu aici, în Academie, în special, şi chiar în tot clubul. Va fi un fel de supervizor. Tot ce i se pare în neregulă şi trebuie corectat, vom corecta. Văd că ştie mai multe despre administrarea fotbalului, despre academii, chiar dacă nu are experienţă. Ştie foarte multe lucruri despre ceea ce înseamnă strategia clubului, cât trebuie să fie udată iarba, viteza de joc, în functie de cât de…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.