(P) Vrei un telefon ieftin? Încearcă Samsung M10, M20 sau M30!

0

Ești în căutarea unui telefon nou, dar bugetul tău este restrâns? Telefoanele ieftine fac multe compromisuri în ceea ce privește performanța, dar asta nu înseamnă că nu vei găsi un telefon care să ofere un raport preț/calitate excelent. În această categorie, Samsung oferă câteva dispozitive ce în mod sigur vor atrage atenția. Avem pentru tine trei modele: Samsung M10, Samsung M20 și Samsung M30. Hai să vedem ce oferă fiecare dintre ele!

Samsung Galaxy M10 este cel mai ieftin dintre cele trei, acesta putând fi găsit la un preț de aproximativ 700 lei. Ce specificații tehnice oferă în această sumă? Designul este unul premium. În nici un caz nu arată ca un telefon de 700 lei. Display-ul este unul mare, de 6.2 inch, ceea ce îl face perfect pentru a viziona conținut media. Bateria este una de 3400 mAh. Nu este cea mai mare baterie, dar în mod sigur este una decentă. Pe spate se regăsesc două camere foto, una de 13MP și una de 5MP.  Cea de 5MP este o cameră de tip ultrawide ce se regăsește în general pe modelele mult mai scumpe. Camera frontală are 5MP. În funcție de modelul ales, se poate opta pentru o versiune cu 16GB spațiu de stocare și 2GB RAM, sau pentru versiunea cu 32GB spațiu de stocare și 3GB RAM. Cum telefonul are și slot pentru card de memorie de până la 512GB, sunt slabe șanse să nu mai aveți loc pentru poze și filmulețe în telefon. Deci, dacă doriți un telefon nou până în 700 lei, acesta este perfect. Nu uitați să achiziționați și o husă Samsung M10! Este important să vă protejați noua achiziție.

Samsung Galaxy M20 poate fi găsit la prețuri ce pornesc de la 900 lei. La fel ca și M10, designul este unul atrăgător. Pentru două sute lei în plus, M20 vine cu un display de 6.3 inch. Și bateria primește un upgrade semnificativ, aceasta având nu mai puțin de 5000…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.